Indkøbskurv Kurv 0 Vare Varer (tom)

Ingen varer

Fastlægges senere Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling

Odder

150,00 kr

Nyt produkt

Gør børneværelset personligt med de sødeste billeder. Bogstavdyrene er populære som gaver til nybagte forældre, fødselsdage eller barnedåb.

Odderen lever i vandløb og i søer med mange fisk. Helst på steder, hvor den ikke bliver forstyrret af mennesker, for den er ret sky. Odderen er nataktiv, hurtig og svær at se. Det bedste tidspunkt at møde odderen er i skumringen og ved solopgang. 

Flere detaljer

Mere information

ODDERE

Alle bogstavdyrene er arter, som kan mødes i den danske natur. 
Hvis du vil være heldig at se en odder, så er skumringen og ved solopgang de bedste timer på dagen. 
Odderen er både lynende hurtig i vandet, og svær at se. Dens pels er mørkebrun, med lyst på brystet og maven. Pelsen er perfekt tilpasset odderens liv i vandet. Den bløde underuld kan binde luftbobler til sig, som isolere mod kulden i vandet, samtidig med at den er vandskyende, mens de lange mørkebrune dækhår yderst, giver et glat lag, som danner minimal vandmodstand, når odderen glider igennem vandet.

Originalmaleriet er malet med akvarel.

Alle kunstprint bliver signeret på forsiden.

PAPIR OG BLÆK

Papiret er tykt og lækkert ægte kunstpapir med inkjet coating fra Hahnemühle, Albrecht Dürer (210 g/m2). Papiret er 50 % bomuld og 50 % α-cellulose. Det er hvidt, og har en flot struktur som akvarelpapir med en mat overflade. 

Blækket er falme/lysbestandigt i 108 år. 

EMBALLAGE

Jeg sender i paprør lavet af miljørigtigt genbugsmateriale.