Indkøbskurv Kurv 0 Vare Varer (tom)

Ingen varer

Fastlægges senere Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling

Vildsvin bogstavdyr

175,00 kr (Inkl. moms)

Nyt produkt

Fri fragt

Gør børneværelset personligt med de sødeste billeder.

Vildsvinets smågrise har de fineste camouflagefarver, mens de er helt små, glade og legesyge. Der er gerne 6-7 smågrise i et kuld og nogle gange det dobbelte. Det er rigtig mange unger for så stort et pattedyr. 

Flere detaljer

Mere information

VILDSVIN BOGSTAVDYR

Vildsvinet har levet i Danmark siden stenalderen. I 1800 tallet blev vildsvinene uddrydet i naturen, og fordi vildsvinet er i så tæt familie med vores danske slagtesvin at de kan parre sig med hinanden, må vildsvinet ikke leve vildt i naturen. Man er nemlig bange for at de vil smitte de tamme grise med sygdomme. Hvis du vil nyde vildsvinets smågrise, som kommer i april-maj, så er der mulighed for det i flere dyreparker. 

Bogstavdyrene er alle arter, som kan opleves i den danske natur. 

Originalmaleriet er malet med akvarel.

Alle kunstplakater er signeret på forsiden.

PAPIR OG BLÆK TIL BOGSTAVDYR

Papiret er tykt og lækkert ægte kunstpapir med inkjet coating fra Hahnemühle, Albrecht Dürer (210 g/m2). Papiret er 50 % bomuld og 50 % α-cellulose. Det er hvidt, og har en flot struktur som akvarelpapir med en mat overflade. 

Blækket er falme/lysbestandigt i 108 år. 

FRAGT OG EMBALLAGE

Der er fri fragt med GLS til pakkeshop og mulighed for at vælge GLS med omdeling, så pakken bliver leveret ved døren. Jeg sender i paprør lavet af miljørigtigt genbugsmateriale.