Indkøbskurv Kurv 0 Vare Varer (tom)

Ingen varer

Fastlægges senere Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling

Baby Shower fingeraftryk illustration

200,00 kr

Nyt produkt

Fingeraftryk illustrationen er en skøn personlig gave til baby shower, barnedåb eller navngivning. Lad venner og familiens fingeraftryk blive til søde sæbebobler eller dråber. 

Læs hvad gæsterne skal gøre længere nede.

Du kan tilføje en personlig tekst, som printes nederst på fingeraftryk illustrationen. Tekstfeltet til indtastning af personlig tekst på baby shower findes under produkttilpasning

Flere detaljer

Mere information

BABY SHOWER FINGERAFTRYK ILLUSTRATION

Fingeraftryk fra venner og familie bliver til søde sæbebobler eller smukke vanddråber, på den søde fingeraftryk illustration til baby shower, barnedåb eller børnefødselsdagen. 

HVORDAN LAVES FINGERAFTRYK ILLUSTRATIONEN

Gæsterne til baby shower eller barnedåben sætter en finger på en lille blækpude, og sætter derefter deres fingeraftryk, hvor de har lyst til på illustrationen. Hvert fingeraftryk bliver til en lille dråbe eller sæbeboble - eller måske noget helt tredje afhængigt af fantasien. 

Du kan købe blækpuder til fingeraftryk illustrationen i flere farver HER

Husk at medbringe vådservietter, som man kan tørre overskydende farve af i. 

Gæsterne kan også skrive deres navn på deres fingeraftryk med en tynd tusch, for at gøre det let at huske for barnet, hvem der var med til festen. 

PERSONLIG TEKST

Du kan tilføje en personlig tekst, som printes nederest på baby shower illustrationen, i tekstfeltet til personlig tekst under fanebladet produkttilpasning. Husk at trykke på gem, når du har indtastet din tekst.

Jeg kopiere teksten direkte fra tekstfeltet, så tjek gerne teksten en ekstra gang.

ANBEFALET STØRRELSE AF BABY SHOWER ILLUSTRATIONEN

Jeg anbefaler følgende størrelser papir, i forhold til antallet af gæster, til baby shower / barnedåben for at få det smukkeste resultat:

A4: 5 til 10 gæster
A3: over 10 gæster

PAPIR OG BLÆK

Fingeraftryk illustrationen af baby shower printes på tykt og lækkert kunstpapir fra LANA Dessin (220 g/m2). Papiret er naturhvidt, uden optisk hvidt og chlor- og syrefrit. Det har en flot struktur som akvarelpapir med en mat overflade. Papiret har en naturlig gelatinelimning på både overfladen og i papirmassen, hvilket gør papiret stærkt og modstandsdygtigt. 

Blækket er falme/lysbestandigt i 108 år. 

EMBALLAGE

Jeg sender i paprør lavet af miljørigtigt genbugsmateriale.

Produkttilpasning

Husk at trykke på GEM, når du har skrevet din personlige tekst.

Tekst

loader

* Obligatorisk felt