Indkøbskurv Kurv 0 Vare Varer (tom)

Ingen varer

Fastlægges senere Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling

En unik familie. Akvarel kunstprint af narhvaler

225,00 kr (Inkl. moms)

Nyt produkt

Fri fragt
Akvarel kunstplakat af en unik familie af narhvaler. Narhvalerne er kendt som havets enhjørninger, på grund af deres lange snoede stødtand. Kunstprintet af nahrval-familien udstråler en dejlig ro, og lidt mystik, fra det arktiske hav. 
Hvis man ser godt efter, er der gemt havbund, fisk, søpindsvin og søstjerner i akvarelmaleriet.

Flere detaljer

Mere information

NARHVALER I AKVAREL

Det er oftest kun hannerne, der har den karakteristiske lange snoede stødtand. Nogle gange har de endda to stødtænder, og nogle får den aldrig. Det er sjældent at hunnerne har stødtanden, men de kan også godt have dem.

Akvarel kunstplakaten af den skønne og unikke narhvalfamilie udstråler både kærlighed og lidt af det arktiske havs mystik. Akvarellen af narhvalerne skaber hygge og ro, og vil også passe godt som pynt til børneværelset. Narhvalerne er en del af en serie med akvarel dyrebørn til børneværelser. En gave som mor og far også bliver glad for.

PAPIR OG BLÆK

Papiret som narhvalerne er trykt på, er tykt og lækkert ægte kunstpapir med inkjet coating fra Hahnemühle, Albrecht Dürer (210 g/m2). Papiret er 50 % bomuld og 50 % α-cellulose. Det er hvidt, og har en flot struktur som akvarelpapir med en mat overflade. 

Blækket er falme/lysbestandigt i 108 år. 

FRAGT OG EMBALLAGE

Der er fri fragt med GLS til pakkeshop. Jeg sender i paprør lavet af miljørigtigt genbugsmateriale.