Indkøbskurv Kurv 0 Vare Varer (tom)

Ingen varer

Fastlægges senere Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling

Læringsplakat med svampeskov

225,00 kr (Inkl. moms)

Nyt produkt

Fri fragt

Skovene bugner af svampe i efteråret. Akvarel læringsplakaten viser nogle af de meget almindelige og sjove svampe, som man ofte finder på en helt almindelig skovtur. 
Svampene er detaljeret malet med akvarel, og de er lette at genkende, når de findes i skoven. Der er noter med navn til hver art, og andre små facts om svampene. 

Du kan læse om de enkelte svampe længere nede.

Flere detaljer

Mere information

LÆRINGSPLAKAT / SKOLEPLAKAT AF SVAMPESKOVEN

Læringsplakaten er håndmalet med akvarel. Det er en lag på lag teknik, som giver en smuk dybde og et meget naturalistisk maleri. Læringsplakaten er malet som en hyldest til den store mangfoldighed af svampearter, som vælter frem i skovbunden i efteråret. 

Jeg har malet et lille lærerigt udpluk af nogle af de svampe, som er meget almindelige at finde i bøge- og granskove. Hvis du lærer de her arter af svampe, så er du forberedt på nogle af de svampe, du ret sikkert vil møde på din skovture. 

Akvarel læringsplakaten viser arterne: Knippe-svovlhat, Krukkesvamp, Porcelænshat, Rosa huesvamp, Almindelig guldgaffel, Violet ametysthat, Kruset foldhat og Rank koralsvamp

Originalmaleriet er håndmalet med akvarel.

Læringsplakaten bliver signeret på forsiden.

PAPIR OG BLÆK TIL LÆRINGSPLAKATEN

Papiret til læringsplakaten er det fineste kunstpapir. Der er tykt og lækkert ægte kunstpapir med inkjet coating fra Hahnemühle, Albrecht Dürer (210 g/m2). Papiret er 50 % bomuld og 50 % α-cellulose. Det er hvidt, og har en flot struktur som akvarelpapir med en mat overflade. 

Blækket er falme/lysbestandigt i 108 år. 

EMBALLAGE OG FRAGT

Der er fri fragt med GLS til pakkeshop. Jeg sender i paprør lavet af miljørigtigt genbugsmateriale.