Indkøbskurv Kurv 0 Vare Varer (tom)

Ingen varer

Fastlægges senere Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling

Alfa-far - Limited Edition

250,00 kr (Inkl. moms)

Nyt produkt

Fri fragt
Limited Edition akvarel kunstplakat af Alfa-far og hans dejlige ulvefamilie. Verdens bedste far. Tålmodig, kærlig og pligtopfyldende. Jeg fik fanget det hele i stemningen og i ulvefars blik. Se efter alle de andre dyr, som også gemmer sig i akvarellen.

Kunstplakaten bliver kun lavet i 50 eksemplarer. Der følger et ægthedscertifikat med. Fås i størrelse A4 og A3. 

Flere detaljer

Mere information

LIMITED EDITION AKVAREL AF ULVEFAR

Akvarelmalingens mange forskellige lag kommer virkelig til deres ret. De spiller op mod alle de gode og stærke følelser og stemninger som akvarellen af ulvefamilien udstråler. Familie, sammenhold, kærlighed, tryghed, sjov og mange flere. I akvarelmaleriet er der gemt flere forskellige skjulte motiver med ulvenes foretrukne byttedyr og nogle af de landskaber hvor de lever. 

Alle kunstplakater bliver signeret på forsiden. På limited edition print står der også hvilket nr. print det er. 

Der medfølger et ægthedsbevis, som indeholder oplysninger om kunstplakaten. Det anbefales, at ægthedsbeviset opbevares på bagsiden af kunstplakaten i samme ramme, så de ikke bliver væk fra hinanden.

PAPIR OG BLÆK

Papiret er tykt og lækkert ægte kunstpapir med inkjet coating fra Hahnemühle, Albrecht Dürer (210 g/m2). Papiret er 50 % bomuld og 50 % α-cellulose. Det er hvidt, og har en flot struktur som akvarelpapir med en mat overflade. 

Blækket er falme/lysbestandigt i 108 år. 

EMBALLAGE OG FORSENDELSE

Der er fri forsendelse med GLS til pakkeshop. Jeg sender i paprør lavet af miljørigtigt genbugsmateriale.