Indkøbskurv Kurv 0 Vare Varer (tom)

Ingen varer

Fastlægges senere Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling

Grævling

225,00 kr (Inkl. moms)

Nyt produkt

Akvarel kunstprint af en grævling. Grævlinger er nataktive og bor i små familier i jordhuler.  Derfor har jeg malet et skjult billede af nattehimlen og en anden grævling i akvarellen. Det sort/hvide kunstprint skaber hygge og hulestemning i alle rum.  

Akvarel kunstprintet af grævlingen fås i størrelse A4 og A3. 

Fri fragt

Flere detaljer

Mere information

AKVAREL KUNSTPRINT AF EN GRÆVLING

Indtil ulven kom, var grævlingen det største landrovdyr i Danmark. Et rovdyr, som er specialist i regnorme. Grævlingen er en rigtig huleboer. Den bor mere end halvdelen af sit liv nede i sin grævlingegrav. I modsætning til ræven indretter grævlingen en rede med græs og blødt mos nede i graven. 

Kunstprintet af grævlingen er med i akvarel serien om danske dyr. Serien er lavet som en hyldest til vores spændende danske natur, hvor akvarellens mange lag afspejler naturens mange lag, farver og stemninger.

Det sort/hvide originalmaleri er malet med akvarel.

Alle kunstprint bliver signeret nederst på forsiden.

PAPIR OG BLÆK TIL KUNSTPRINTET

Akvarellen af grævlingen kommer på tykt og lækkert ægte kunstpapir med inkjet coating fra Hahnemühle, Albrecht Dürer (210 g/m2). Papiret er 50 % bomuld og 50 % α-cellulose. Det er hvidt, og har en flot struktur som akvarelpapir med en mat overflade. 

Blækket er falme/lysbestandigt i 108 år. 

EMBALLAGE OG FRAGT

Der er fri fragt. Jeg sender i paprør lavet af miljørigtigt genbugsmateriale. Jeg sender gerne i genbrugsemballage, for at skåne miljøet.