Indkøbskurv Kurv 0 Vare Varer (tom)

Ingen varer

Fastlægges senere Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling

Råbuk akvarelplakat

225,00 kr (Inkl. moms)

Nyt produkt

Et par dejlige rådyrøjne holder øje. Jeg har malet råbukken, så han bliver ved med at kigge på en, når man bevæger sig rundt om ham. Ligesom de rådyr der går rundt i min have. De er ikke bange for os, men de ved altid, hvor vi er henne. 

Der er et 'skjult' ekstra billede i maleriet, hvor den lille familie bevæger sig rundt i skoven. 

Det er muligt at vælge listerammer til størrelse A4 og A3

Flere detaljer

Mere information

RÅBUK I AKVAREL

Kvalitets kunstplakat af en råbuk på det fineste kunstpapir. Der er skjult et motiv med skov og en rå med lam i maleriet. 

Originalmaleriet er håndmalet med akvarel.

PAPIR OG BLÆK 

Det er meget svært at se forskel på kunstplakaten og originalmaleriet. Råbukken bliver trykt på det bedste kunstpapir fra anerkendte Hahnemühle. Papiret er specielt designet så det har tykkelsen og struktur ligesom akvarelpapir, samtidig med at det overholder alle industristandarderne til densitet, farvespektrum og billede skarphed. Papiret er opkaldt efter Albrecht Dürer, som blandt andet var en fantastisk akvarelmaler. Papiret er 50 % bomuld og 50 % α-cellulose. (210 g/m2).

Blækket er falme/lysbestandigt i med garanti på 108 år. 

FRAGT OG EMBALLAGE

Der er fri fragt med GLS til pakkeshop. Jeg sender i paprør lavet af miljørigtigt genbugsmateriale. Jeg går meget ind for genbrug af emballage, for at skåne vores miljø. Derfor kan nogle pakker se lidt sjove ud.