Indkøbskurv Kurv 0 Vare Varer (tom)

Ingen varer

Fastlægges senere Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling

Halløj lille husmus

225,00 kr (Inkl. moms)

Nyt produkt

Fri fragt

Den lille husmus ligner en, der hygger sig lige så meget som jeg gjorde, da jeg malede den. 
Der er gemt et bindingsværkshus og forskellige slags korn og frø i maleriet. Husmus elsker gamle huse og lader, som er nemmere for dem at trænge ind i. De lever op til deres navn, for de har fulgt med mennesker, lige siden vi lærte at dyrke jorden. 

Flere detaljer

Mere information

AKVARELPLAKAT AF EN HUSMUS

Der findes to former af husmus i Danmark. Jeg har malet den lyse variant, men i Jylland har de også en mørkere variant. Det er en helt fantastisk lille hårdfør størrelse, som har fulgt med os mennesker, lige siden vi lærte at dyrke jorden. Man mener at de oprindeligt stammer fra områderne omkring Iran, hvor de første forsøg på agerbrug også begyndte. Husmusen er nysgerrig, hårdfør, godt til at klatre, springe, svømme og komme ind små steder, og frem for alt dygtig til at blive til mange på kort tid! Noget som rigtig rigtig mange af vores rovdyr sætter stor pris på

Originalmaleriet er malet med akvarel (Solgt).

PAPIR OG BLÆK

Papiret er tykt og lækkert ægte kunstpapir med inkjet coating fra Hahnemühle, Albrecht Dürer (210 g/m2). Papiret er 50 % bomuld og 50 % α-cellulose. Det er hvidt, og har en flot struktur som akvarelpapir med en mat overflade. Det får kunstplakaten til både at ligne og føles som originalmaleriet.

Blækket er falme/lysbestandigt i 108 år. 

FRAGT OG EMBALLAGE

Der er fri fragt med GLS til pakkeshop.Jeg sender i paprør lavet af miljørigtigt genbugsmateriale.