Indkøbskurv Kurv 0 Vare Varer (tom)

Ingen varer

Fastlægges senere Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling

Familien Efterår, Limited edition

350,00 kr (Inkl. moms)

Nyt produkt

Fri fragt
Den lille efterårsfamilie er en limited edition med kun 50 kunstplakater i alt. Hver eksemplar bliver nummereret og signeret på forsiden, og der følger et ægthedscertifikat med. 

De to små pindsvin bære efteråret med sig på ryggen. Det vare ikke længe, før de har fundet de sidste snegle og biller, som også er gemt i maleriet. Det er tid til at gå i vinterhi. 

Flere detaljer

Mere information

LIMITED EDITION AKVAREL AF PINDSVIN

Efterårets mange varme farver kommer virkelig til deres ret i kunstplakaten. Varme, venlighed og nysgerrighed var de følelser, jeg havde i tankerne, da maleriet blev malet. Jeg synes at de skinner igennem, og giver akvarellen det dejligste varme udtryk. 

Limited edition værker bliver nummereret og signeret på forsiden i højre hjørne. 

Der medfølger et ægthedsbevis, som indeholder oplysninger om kunstplakaten. Jeg anbefaler, at ægthedsbeviset opbevares på bagsiden af kunstplakaten i samme ramme, så de ikke bliver væk fra hinanden.

PAPIR OG BLÆK

Kunstplakaten er meget tæt på originalmaleriet i udseende. Det er trykt på kunstpapir fra Hahnemühle, som jeg vil påstå, er verdens bedste producent af kvalitets kunstpapir. 

Papiret er Albrecht Dürer (210 g/m2). Papiret er 50 % bomuld og 50 % α-cellulose. Det er hvidt, og har en flot struktur som akvarelpapir med en mat overflade. 

Blækket er falme/lysbestandigt i 108 år. 

EMBALLAGE OG FORSENDELSE

Der er fri forsendelse med GLS til pakkeshop. Jeg sender i paprør lavet af miljørigtigt genbugsmateriale.