Indkøbskurv Kurv 0 Vare Varer (tom)

Ingen varer

Fastlægges senere Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling

Hr. Fasan

225,00 kr (Inkl. moms)

Nyt produkt

Fri fragt

Gå på opdagelse ind i akvarellen, og opdag både landskaber og massere af fasaner. Der er skjulte billeder gemt i maleriet. 

Det er muligt at vælge listerammer til størrelse A4 og A3

Flere detaljer

Mere information

JAGTPLAKAT MED EN FASAN

Fasanen er ikke en oprindelig dansk art. De første fasaner blev importeret fra Asien i 1562 af Kong Frederik 2. og adlen som et spændende nyt jagtbytte. De findes i flere varianter, men ringfasanen er den mest almindelige.

Jeg er vokset op med fasaner ved foderbrættet. I vintermånederne har vi næsten altid haft en til flere næsten håndtamme fasaner, som tigger ved bryggersdøren. Det er nu lidt hyggeligt.

PAPIR OG BLÆK 

Fasanen bliver trykt på det bedste kunstpapir fra anerkendte Hahnemühle. Papiret er specielt designet, så det har tykkelsen og struktur ligesom akvarelpapir, samtidig med at det overholder alle industristandarderne til densitet, farvespektrum og billedeskarphed. Papiret er opkaldt efter Albrecht Dürer, som blandt andet var en fantastisk akvarelmaler. Papiret er 50 % bomuld og 50 % α-cellulose. (210 g/m2).

Blækket er falme/lysbestandigt i med garanti på 108 år. 

FRAGT OG EMBALLAGE

Der er fri fragt med GLS til pakkeshop. Jeg sender i paprør lavet af miljørigtigt genbugsmateriale. Jeg går meget ind for genbrug af emballage, for at skåne vores miljø. Derfor kan nogle pakker se lidt sjove ud.