Indkøbskurv Kurv 0 Vare Varer (tom)

Ingen varer

Fastlægges senere Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling

Familien Elg

225,00 kr (Inkl. moms)

Nyt produkt

Fri fragt

Elgene er tilbage i Danmark. I 2015 blev der sat svenske elgkalve ud i et stort indhegnet område i Lille Vildmose, og i 2018 blev der set en vild elgkvie i Nordsjælland. 

Akvarelplakaten er malet som en hyldest til elgene, som levede vildt i Danmark for 5000 år siden. Elgene trivedes i Lille Vildmose, og derfor er der gemt en elgtyr i maleriet, så hele familien er samlet. 

Flere detaljer

Mere information

PLAKAT MED ELGE I AKVAREL

Kvalitets kunstplakat af en elgfamilie på det bedste kunstpapir. fra Hahnemühle.

I sommeren 2018 tog en svensk elgkvie svømmeturen fra Sverige til Danmark. Det er første gang i næsten 20 år, at en vild elg tager turen over Øresund. Elgene kom dog til Danmark allerede i 2015, hvor en håndfuld unge dyr blev sat ud i et stort indhegnet område i Lille Vildmose, hvor de fungerer som naturplejere. Elgene klare sig godt og der er mulighed for at se dem i det store område, hvis man er heldig. 

Originalmaleriet er håndmalet med akvarel.

PAPIR OG BLÆK 

Det er meget svært at se forskel på kunstplakaten og originalmaleriet. Elgene bliver trykt på det bedste kunstpapir fra anerkendte Hahnemühle. Papiret er specielt designet så det har tykkelsen og struktur ligesom akvarelpapir, samtidig med at det overholder alle industristandarderne til densitet, farvespektrum og billede skarphed. Papiret er opkaldt efter Albrecht Dürer, som blandt andet var en fantastisk akvarelmaler. Papiret er 50 % bomuld og 50 % α-cellulose. (210 g/m2).

Blækket er falme/lysbestandigt i med garanti på 108 år. 

FRAGT OG EMBALLAGE

Der er fri fragt med GLS til pakkeshop. Jeg sender i paprør lavet af miljørigtigt genbugsmateriale. Jeg går meget ind for genbrug af emballage, for at skåne vores miljø. Derfor kan nogle pakker se lidt sjove ud.