Indkøbskurv Kurv 0 Vare Varer (tom)

Ingen varer

Fastlægges senere Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling

Blåmusling med hav kunstplakat

225,00 kr (Inkl. moms)

Nyt produkt

Fri fragt
Akvarel kunstplakat. Jeg næsten kan forestille mig hav-brisen trænge igennem blåmuslingen.

Blåmuslingen er vores mest almindelige musling i Danmark. Den findes i alle de danske farvande og fjorde.

Motivet i blåmuslingen er udsigeten til indsejlingen ved Knebel Vig. Jeg sad nede på stranden og malede den, da jeg var med naturkunstnerne.dk i Mols Bjerge

Flere detaljer

Mere information

Vores mest almindelige musling

Blåmuslingen er vores mest almindelige musling i Danmark. Den findes i alle de danske farvande og fjorde, hvor den sidder fasthæftet til underlaget med nogle specielle hæftetråde. Man kan finde den på helt lavt vand og ud til 40-50 meters dybde. Rigtig mange dyr elsker at spise blåmuslinger, men på trods af det kan de faktisk blive op til 15 år gamle. Det er ret imponerende, når alle forsøger at spise en.

Kunstpapir og blæk

Kunstplakaten er meget tæt på originalmaleriet i udseende. Det er trykt på kunstpapir fra Hahnemühle, som jeg vil påstå, er verdens bedste producent af kvalitets kunstpapir. 

Papiret er Albrecht Dürer (210 g/m2). Som er 50 % bomuld og 50 % α-cellulose. Det er hvidt, og har en flot struktur som akvarelpapir med en mat overflade. Det både ligner og føles som akvarelpapir, men er lavet til kunsttryk. 

Blækket er falme/lysbestandigt i 108 år. 

EMBALLAGE OG FORSENDELSE

Der er fri forsendelse med GLS til pakkeshop. Jeg sender i paprør lavet af miljørigtigt genbugsmateriale, og prøver generelt at gøre emballagen så miljøvenlig som muligt.