Indkøbskurv Kurv 0 Vare Varer (tom)

Ingen varer

Fastlægges senere Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling

Kunstplakat af en dammusling med en sø

225,00 kr (Inkl. moms)

Nyt produkt

Fri Fragt

Jeg fandt den her dammusling i Langesø i Nationalpark Mols Bjerge, da jeg var på tur med naturkunstnerne. Det er udsigten ud over Langesø som jeg har malet inden i muslingen. 

Kunstplakaten er lavet over originalmaleriet, som jeg har håndmalet med akvarelmaling. 

Flere detaljer

Mere information

Vores ferskvandsmuslinger

Der er et par forskellige arter af dammuslinger og malermuslinger i Danmark. Dammuslinger er generelt almindelige i søer, damme og stille større vandløb. Det meste af tiden lever muslingerne nedgravet i sandet eller mudderet på bunden, hvor de filtrerer vand, sand og mudder for alger og andet organisk materiale som de spiser. Når et område bliver tømt, bevæger muslingerne sig videre i jagten på føde. De kan flytte sig helt op til 2 meter i døgnet.

Kunstpapir og blæk

Kunstplakaten er meget tæt på original akvarelmaleriet i udseende. Det er trykt på kunstpapir fra Hahnemühle, som jeg vil påstå, er verdens bedste producent af kvalitets kunstpapir. 

Papiret er Albrecht Dürer (210 g/m2). Som er 50 % bomuld og 50 % α-cellulose. Det er hvidt, og har en flot struktur som akvarelpapir med en mat overflade. Det både ligner og føles som akvarelpapir, men er lavet til kunsttryk. 

Blækket er falme/lysbestandigt i 108 år. 

Emballage og forsendelse

Der er fri forsendelse med GLS til pakkeshop. Jeg sender i paprør lavet af miljørigtigt genbugsmateriale, og prøver generelt at gøre emballagen så miljøvenlig som muligt.