Indkøbskurv Kurv 0 Vare Varer (tom)

Ingen varer

Fastlægges senere Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling

Skovens Konge - Akvarel kunstprint af en kronhjort

225,00 kr (Inkl. moms)

Nyt produkt

Fri fragt
Akvarel kunstprint af en majestætisk kronhjort. Kronhjorten er det største landlevende vilde dyr i Danmark. På akvarelmaleriet holder han stolt øje med sin familie, som også er med i maleriet. De er lidt gemt, så man ikke opdager dem med det samme. 

Det er muligt at vælge listerammer til størrelse A4 og A3 

Flere detaljer

Mere information

AKVAREL KUNSTPRINT AF EN KRONHJORT

Kronhjorte er flokdyr. Hinderne går sammen i en flok med kalve og ungdyr. I damernes flok er det en klog førehind, som bestemmer. Der er førehinden som afgør om flokken skal flygte, og hun kender de gode skjulesteder. Det er anderledes hos hannerne, som også færdes i mindre flokke uden for brunsttiden. Der er ingen leder i deres flok. De har til gengæld en rangorden, hvor de største og stærkeste får lov til at æde de bedste steder. 

Kronhjorten er med i serien af akvarelmalerier om danske dyr. Akvarelserien er lavet som en hyldest til vores spændende danske natur. 

Alle kunstprint bliver signeret på forsiden.

PAPIR OG BLÆK

Papiret er tykt og lækkert ægte kunstpapir med inkjet coating fra Hahnemühle, Albrecht Dürer (210 g/m2). Papiret er 50 % bomuld og 50 % α-cellulose. Det er hvidt, og har en flot struktur som akvarelpapir med en mat overflade. 

Blækket er falme/lysbestandigt i 108 år. 

EMBALLAGE OG FORSENDELSE

Der er fri forsendelse med GLS til pakkeshop. Jeg sender i paprør lavet af miljørigtigt genbugsmateriale.