Indkøbskurv Kurv 0 Vare Varer (tom)

Ingen varer

Fastlægges senere Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling

Rævemor med én eller to unger. Akvarel kunstprint

225,00 kr (Inkl. moms)

Nyt produkt

Fri fragt
Akvarel kunstplakaten fås med både en eller to frække ræveunger. 

Første gang jeg så rævehvalpe, kom jeg for sent hjem til aftensmad. Jeg sad og nød en sommeraften ved en gammel grusgrav, da jeg fik selskab af en ræv med 5 hvalpe. De hoppede, trillede og løb op og ned af grusgraven i over en time. legesyge og kluntede.  

Flere detaljer

Mere information

AKVAREL KUNSTPLAKAT AF RÆVEMOR MED EN ELLER TO UNGER

Du kan se rævehvalpe lege foran deres rævegrav fra midten af maj til ind i juni. Hvalpene kommer frem omkring en time før solnedgang. Hvis der er hvalpe i en rævegrav, er man ofte ikke i tvivl. Ligesom andre unger, sætter de nemlig deres præg på omgivelserne. Området omkring graven vil være præget af heftig legeaktivitet med spor og nedtrampet vegetation til følge samt spredte rester af de byttedyr, som deres forældre bringer hjem til dem.

Akvarellen af rævemor og hendes hvalpe er med i serien om danske dyr. Akvarelserien er malet som en hyldest til vores spændende danske natur. 

PAPIR OG BLÆK TIL AKVAREL KUNSTPRINT

Papiret er tykt og lækkert ægte kunstpapir med inkjet coating fra Hahnemühle, Albrecht Dürer (210 g/m2). Papiret er 50 % bomuld og 50 % α-cellulose. Det er hvidt, og har en flot struktur som akvarelpapir med en mat overflade. 

Blækket er falme/lysbestandigt i 108 år. 

FRAGT OG EMBALLAGE

Der er fri fragt med GLS til pakkeshop. Jeg sender i paprør lavet af miljørigtigt genbugsmateriale.