Indkøbskurv Kurv 0 Vare Varer (tom)

Ingen varer

Fastlægges senere Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling

Bæver, akvarel kunstplakat

225,00 kr (Inkl. moms)

Nyt produkt

Fri fragt
En ægte skovhugger og bygningskonstruktør. Bæverens byggerier af bæverbo, dæmninger og kanaler, gør at den ved sin blotte tilstedeværelse skaber værdifulde naturområder, som mange andre arter har gavn af. 

Han- og hunbævere bliver sammen hele livet, hvor de bor sammen i små familiegrupper. Derfor er lidt af familien selvfølgelig med på maleriet. De er godt i gang med at bygge en dæmning. 

Flere detaljer

Mere information

BÆVEREN

Bæveren forvandler sine omgivelser. I vandløb og grøfter bygger den dæmninger af afbidte grene og stammer, der tætnes med dynd. Dæmningens formål er at sikre, at vandstanden forbliver høj omkring bæverboet, hvor indgangen skal være under vand, for at forhindre rovdyr i at komme ind. 
Bæverens byggerier betyder at omgivelserne oversvømmes, så der dannes små søer, sumpe, lysninger med fældede eller druknede træer, og flere andre forskellige naturtyper. Fælles for naturtyperne er, at der ikke er så mange af dem i Danmark. Bævernes byggerier giver derfor små åndehuller til mange andre arter. 

Bæveren er med i serien om danske dyr. Serien er lavet som en hyldest til vores spændende danske natur. 

Originalmaleriet er malet med akvarel.

Alle kunstprint bliver signeret på forsiden.

PAPIR OG BLÆK

Papiret er tykt og lækkert ægte kunstpapir med inkjet coating fra Hahnemühle, Albrecht Dürer (210 g/m2). Papiret er 50 % bomuld og 50 % α-cellulose. Det er hvidt, og har en flot struktur som akvarelpapir med en mat overflade. 

Blækket er falme/lysbestandigt i 108 år. 

FORSENDELSE OG EMBALLAGE

Der er fri fragt med GLS til pakkeshop. Jeg sender i paprør lavet af miljørigtigt genbugsmateriale.