Indkøbskurv Kurv 0 Vare Varer (tom)

Ingen varer

Fastlægges senere Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling

Den lille brud

175,00 kr (Inkl. moms)

Nyt produkt

Fri fragt
Bruden er Danmarks mindste rovdyr. Den er så lille, at den kan jage mus nede i deres egne gange. Første gang jeg så en brud, var den på fuglejagt. Den hoppede rundt i skøre spring, indtil alle de fugle som sad og mobbede den, blev lidt for modige - så snart de kom for tæt på, lavede den udfald mod dem. Det er meget sjældent, at man får lov til at nyde synet af en brud så længe.

Flere detaljer

Mere information

BRUDEN

Bruden var tidligere kendt som dværgvæsel. Det er let at forveksle bruden med Danmarks næstmindste rovdyr, lækatten. Lækatten skifter farve om vinteren, hvor den får en snehvid vinterpels, mens bruden er brun både sommer og vinter - og den har ikke en sort halespids som lækatten.

Bruden var det første dyr jeg malede til serien om danske dyr. Serien er lavet som en hyldest til vores spændende danske natur. 

Originalmaleriet er malet med akvarel.

PAPIR OG BLÆK

Papiret er tykt og lækkert ægte kunstpapir med inkjet coating fra Hahnemühle, Albrecht Dürer (210 g/m2). Papiret er 50 % bomuld og 50 % α-cellulose. Det er hvidt, og har en flot struktur som akvarelpapir med en mat overflade. 

FRAGT OG EMBALLAGE

Der er fri forsendelse med GLS til pakkeshop. Jeg sender i paprør lavet af miljørigtigt genbrugsmateriale.