Indkøbskurv Kurv 0 Vare Varer (tom)

Ingen varer

Fastlægges senere Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling

Studenten, Skovhornugle i akvarel

225,00 kr (Inkl. moms)

Nyt produkt

Fri fragt

Akvarel kunstprint af en skovhornugle. Jeg kalder ham studenten, fordi uglen er malet efter et billede af en ugle, som jeg har fulgt, siden den var en lille dunet bold. På billedet sidder han og pudser sine nye fjer, og kigger ud på verden. Han mangler stadig at få sine lange øre, som kendetegner hornuglerne. De kommer nemlig først med alderen. 

Du kan vælge rammer til A4 og A3
 

Flere detaljer

Mere information

AKVAREL KUNSTPRINT AF SKOVHORNUGLEN

Skovhornuglen kendes på sine orangegule øjne. Når uglen er afslappet, ligger dens fjerøre ned, men når uglen bliver utryg eller opmærksom, rejser den sine øre og sætter sig i camouflagestilling - helt rank, ubevægelig og med sammenknebne øjne. Det første år mine forældre havde skovhornugleunger i haven, troede vi, at vores vejrhane trængte til at blive smurt. Ungernes skrig lyder nemlig præcis som en rusten jernlåge. 

Skovhornuglen Studenten er et af de første dyr i akvarel serien om danske dyr. Serien med akvarel kunsttryk er malet som en hyldest til vores spændende danske natur. 

Originalmaleriet er malet med akvarel. Alt foregår i hånden, intet computerlavet her. 

Alle kunstprint bliver signeret på forsiden.

PAPIR OG BLÆK TIL KUNSTPRINTET

Papiret er tykt og lækkert ægte kunstpapir med inkjet coating fra Hahnemühle, Albrecht Dürer (210 g/m2). Papiret er 50 % bomuld og 50 % α-cellulose. Det er hvidt, og har en flot struktur som akvarelpapir med en mat overflade. 

Blækket er falme/lysbestandigt i 108 år. 

EMBALLAGE OG FORSENDELSE

Der er fri fragt. Jeg sender i paprør lavet af miljørigtigt genbugsmateriale. Jeg genbruger gerne emballage, hvis det er muligt.