Indkøbskurv Kurv 0 Vare Varer (tom)

Ingen varer

Fastlægges senere Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling

Håndlavet akvarelmaling, Middelhavets glimmer

65,00 kr (Inkl. moms)

Nyt produkt

Håndlavet akvarelmaling med glitter- og metaleffekt. 

Farven middelhavets glitter er transparrent. Det betyder at de underliggende lag maling stadig er synlige, når man bruger malingen. Farven er designet til at give et realistisk glimrende skær på fx havmalerier. Den er også god til fjer, skæl og fantasy. Forestil dig bare Askepots kjole, eller en glitrende tåge når elverne danser. 

Flere detaljer

Mere information

Håndlavede akvarelfarver med glimmer glitter

Illumia præsenterer en håndfuld spændende håndlavede akvarelfarver. Der er intet giftigt i de håndlavede farver. Der bruges de bedste pigmenter, gummi arabicum, dansk produceret honning og timianolie (et naturligt konserveringsmiddel). Der bliver ikke brugt fyldstoffer.

Akvarelmalingen bliver blandet i hånden på glasplade med en glasmorter, for at fjerne alle ujævnheder i malingen. 

Alle de håndlavede akvarelfarver er ugiftige, men de er ikke egnet til konsum. Derfor skal man vaske hænder, hvis man får maling på hænderne. 


Om akvarelfarven Middelhavets glimmer

Farven er rimelig transparent og er derfor ikke en kraftig eller dækkende farve. Der skal males med to til tre lag, for at den tyrkise farve bliver dækkende. Ellers vil underliggende lag maling skinne igennem. 
Farven er designet til at være et lag, som lægges på akvarelmaleriet til sidst, for at give et ekstra liv med sin glitrende effekt. Den glitrende effekt er tydeligst i solskin og fra bestemte vinkler. Det gør at det færdige akvarelmaleri ændre udtryk med vejret, og når man går forbi det. 

Farven kommer i standard størrelse half pan, som passer i de fleste akvarelæsker. 

Der vil kunne forekomme små bobler og revner i malingen. Det har ingen betydning for malingens kvalitet. Det er bare et bevis på at malingen er håndlavet.