Indkøbskurv Kurv 0 Vare Varer (tom)

Ingen varer

Fastlægges senere Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling

Information

Nyheder

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

HANDELSBETINGELSER

Her kan du læse om de betingelser og vilkår, som gælder når du køber hos Illumia. Hvis du har nogle spørgsmål, så er du meget velkommen til at skrive til mig på mia@illumia.dk. 

Priser

Der tages forbehold for trykfejl, kurs- og prisændringer samt tekniske fejl.
De viste priser på webshoppen gælder for bestillinger foretaget på webshoppen. Der kan for eksempel godt være specielle priser på designmarkeder og lignende.

For forhandlere:
Er du interesseret som forhandler (til forretninger o.l) så skriv til mig på mia@illumia.dk

Ordrebekræftelse

Du modtager automatisk en ordrebekræftelse/kvittering når du har gennemført en handel på illumia.dk.

Forsendelse

Bestillinger til Danmark sendes med PostNord. Porto og ekspeditions gebyret koster 30 kr og det bliver automatisk lagt oven i købet. Det er tydeligt vist, inden du betaler.
Kunstprint og illustrationer sendes som B-post. Hvis du ønsker en hastelevering med Quickpost eller som pakke, så kan vi godt finde ud af det. Bare skriv til mig på mia@illumia.dk, så klare vi den.

Originaler sender jeg som pakker, og du får oplyst et track and trace nummer. 

Jeg giver fri forsendelse på alle køb over 500 kr.

Leveringstid

Din bestilling vil blive pakket og sendt inden for 1-5 arbejdsdage efter betalingen er modtaget. Jeg stiler imod at få sendt din bestilling så hurtigt som muligt. Modtager jeg din bestilling i en weekend eller i helligdage, sender jeg som oftest først de efterfølgende hverdage.

Emballage

Jeg stiler imod at bruge miljøvenlig emballage og miljøvenligt papir, hvilket gør at jeg løbende vil skifte ud, når jeg finder et bedre alternativ.

Akvarel kunstprint og illustrationer bliver sendt i tykke paprør af genbrugsmateriale. Paprørene beskytter kunstprintene imod at blive krøllede og få skader under transporten.

Hent din bestilling i Avderød (Kokkedal) 

Jeg har mit male-kontor i byen Avderød, og du er meget velkommen til at komme forbi og hente din bestilling her. Skriv til mig på mia@illumia.dk , så kan vi aftale nærmere.

Returret

Jeg giver 14 dages fuld returret, gældende fra den dag varen er modtaget. Hvis du vil returnere varen, skal varen være i samme tilstand som da du modtog den. Du har 14 dage til at meddele Illumia din fortrydelse af købet og har herefter 14 dage til at tilbagelevere varen. Husk at vedlægge den fremsendte kvittering eller billede af kvitteringen.

Jeg overføre hele købsbeløbet tilbage til samme konto som betalingen kom fra. Jeg kan desværre ikke overføre til en anden konto. Tilbagebetalingen sker når jeg har modtaget varen og har godkendt returneringen.

Du betaler selv for returforsendelsen.

Husk at få en kvittering for din afsendelse af returvaren, så du kan vise at du har sendt den afsted.

Send returpakken til:

Mia Mouridsen

Avderødvej 37

2980 Kokkedal

REKLAMATIONER

Dit køb er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Det betyder at du som kunde kan klage over fejl eller mangler ved din vare indenfor 24 måneder efter købet. Retten gælder ikke hvis varen får fejl, skader eller slitage på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.

Hvis du modtager en vare med skader eller en anden fejl, så skriv til mig på mia@illumia.dk. Send gerne et billede der viser skaden eller fejlen. Hvis din vare er blevet beskadiget under transporten, så sender Illumia som hovedregel en ny, uden meromkostning. Det gælder ikke originaler.

KONTAKT

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig. Jeg bestræber mig på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt, og helst inden for 48 timer. 


Skriv til mig på
mia@illumia.dk. 

/Mia