Indkøbskurv Kurv 0 Vare Varer (tom)

Ingen varer

Fastlægges senere Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling

Information

Nyheder

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Akvarel kunstprint fyldt med varme og historier

Illumia. Illustrationer af Mia Mouridsen

Danske dyr

Åens klare rislen, skovens bølgende trætoppe eller sommerfugle, som flyver over engen en varm sommerdag. Akvarellerne af danske dyr er fyldt med historier. De viser min glæde og taknemmelighed overfor vores dejlige natur, og jeg håber at de vækker et smil og en genkendelse i alle, som holder af at opholde sig i naturen.  

Den danske og nordiske natur har en speciel plads i mit hjerte. Ud over at være illustrator er jeg også uddannet biolog – hvilket giver mig en dyb forståelse for de dyr jeg illustrerer, og de historier de fortæller. I hvert eneste dyr er der gemt skjulte motiver. Skjulte motiver som ofte leder tankerne hen på, hvordan dyret lever, hvor man kan være heldig at møde det i naturen, eller måske ud i kærlige tanker om familien og kærlighed.

Fingeraftryk illustrationer

Jeg holder meget af tanken om, at lave noget sammen. At alle kan være med til at skabe noget personligt og unikt som minde om en dejlig dag, som for eksempel et bryllup eller en barnedåb. Så da en veninde introducerede mig til ideen om, at lave illustrationer med fingeraftryk, var jeg solgt. Jeg blomstrede over med skønne ideer, som jeg løbende arbejder med at få virkeliggjort på papir.

Maleprocessen

Akvarel er farligt, forførende og indbegrebet af spændende kunsthåndværk for mig. Akvarellen efterlader ikke meget rum til fejltagelser. Jeg kan ikke viske ud, jeg kan ikke male over med hvidt og jeg kan ikke rede papiret hvis jeg har fået gjort det for vådt. Men jeg kan arbejde i lag på lag. Jeg kan tilføje en dybde og en varmeglød, og et glimt i øjet så realistisk, at jeg kan få det dårligt med at stikke en pensel i øjet på mit portræt.

Akvarellen kræver mange timers koncentration og ventetid, hvis et lag skal tørre. Modsat kræver det nogle gange snilde at få blandet de helt rigtige farvelag, inden det når at tørre. Det er mit bedste tidspunkt på dagen. Når jeg maler. Når jeg skaber liv på papiret – det gør mig så glad.

Jeg har fået en fantastisk modtagelse af mine illustrationer, og det gør mig utrolig glad. 

Hvis du har nogen spørgsmål, så skriv eller ring endelig til mig.

Skriv til mig på mia@illumia.dk eller på facebook, eller fang mig på mobil 20647118.

/Mia :) 

Øje