Indkøbskurv Kurv 0 Vare Varer (tom)

Ingen varer

Fastlægges senere Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling

Konfirmation fingeraftryktræ med rødhals

300,00 kr

Nyt produkt

Fri fragt

Et fingeraftryktræ med et ungt bøgetræ omringet af anemoner. Gæsterne til konfirmationen får træet til at springe ud, ved at sætte deres fingeraftryk som blade. Konfirmanden skal sætte et flot rødt fingeraftryk på rødhalsens hals.

Fingeraftryktræet fås i størrelse A4 og A3, og det er gratis at få en personlig tekst på træet.

Læs om den søde historie med rødhalsen længere nede på siden. 

Flere detaljer

Mere information

FINGERAFTRYK BØGETRÆ TIL KONFIRMATION

Ideen til fingeraftryktræet med rødhalsen stammer fra en sød fortælling om, at rødhalsen først fik sin røde farve, da den mødte Jesus.

Den lille fugl var helt grå, og den var ked af, at den ikke passede til sit navn rødhals. Rødhalsen spurgte derfor Gud om den ikke måtte få nogle røde fjer, og Gud svarede at rødhalsen ville få sine røde fjer, så snart den havde gjort sig fortjent til dem. Der gik mange årtier, hvor rødhalsene var små grå fugle med et flot farvestrålende navn. Tiden gik indtil en dag, hvor den lille fugl så Jesus lide på korset. Den fløj den op og forsøgte at hjælpe ham, ved at trække tornene ud af hans pande. Jesus blod ramte den lille fugl, og regnen har aldrig vasket farven væk 

FINGERAFTRYKTRÆET - HVORDAN VIRKER DET

Gæsterne til konfirmationen sætter en finger på en lille blækpude, og sætter derefter deres fingeraftryk hvor de har lyst til på birketræet. Hvert fingeraftryk bliver til et lille blad. 

Du kan købe blækpuder i flere forskellige farver HER

Det er en god ide at medbringe vådservietter, da de er gode til at tørre overskydende farve af i.

Fingeraftryktræet kan gøres endnu mere personligt, ved at gæsterne skriver navn på deres fingeraftryk med en tynd tusch. Det gør det nemt at huske alle, som var med til at fejre dagen. 

GRATIS PERSONLIG TEKST TIL FINGERAFTRYKTRÆET

En personlig tekst kan tilføjes neden under træet. Du finder tekstfeltet til personlig tekst under fanebladet produkttilpasning (du finder det ca. midt på siden under billedet). Tryk på gem, når du har indtastet din tekst. 

Husk at tjekke gerne din tekst en ekstra gang. Jeg kopiere teksten direkte fra tekstfeltet. 

Hvis du er i tvivl om noget, så fang mig på mia@illumia.dk

ANBEFALET STØRRELSE AF TRÆET

Jeg anbefaler følgende størrelser papir til fingeraftryktræet, i forhold til antallet af gæster, for at få det smukkeste resultat:

A4: 20 til 40 gæster
A3: over 40 gæster

PAPIR OG BLÆK 

Papiret er tykt og lækkert ægte kunstpapir med inkjet coating fra Hahnemühle, Albrecht Dürer (210 g/m2). Papiret er 50 % bomuld og 50 % α-cellulose. Det er hvidt, og har en flot struktur som akvarelpapir med en mat overflade. 

Blækket er falme/lysbestandigt i 108 år. 

FRAGT OG EMBALLAGE

Der er fri fragt med GLS til pakkeshop. Jeg sender i paprør lavet af miljørigtigt genbugsmateriale.

Produkttilpasning

Husk at trykke på GEM, når du har skrevet din personlige tekst.

Tekst

loader

* Obligatorisk felt