Indkøbskurv Kurv 0 Vare Varer (tom)

Ingen varer

Fastlægges senere Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling

Hængepil - fingeraftryktræ til bryllup og fødselsdag

300,00 kr (Inkl. moms)

Nyt produkt

Fri fragt og personlig tekst på fingeraftryktræet

De gule iris blomstrer, og spejler sig i vandet, mens hængepilens grene svajer i vinden. Der er ikke noget så romantisk, som et hængende piletræ ved vand. 

Fingeraftryktræet er en dejlig gave til bryllup og fest, hvor det kan bruges som en form for gæstebog. Venner og families fingeraftryk bliver til bladene på træet. 

Flere detaljer

Mere information

Fingeraftryktræ med en hængepil

Hængepilen kommer uden sine blade. Bladene er fingeraftryk fra gæsterne til brylluppet eller fødselsdagen, som alle hjælper med, at få lavet fingeraftryktræet til en meget personlig og unik gave. 

Hvordan laves fingeraftrykkene?

Festens gæster sætter en finger på en lille stempelpude, og sætter derefter deres fingeraftryk, hvor de har lyst til på hængepilen. Fingeraftrykkene kommer til at ligne blade på træet. Afhængigt af hvilke farver, man bruger til træet, vil det få et helt andet udtryk. For eksempel er lysegrøn en god farve til at lave forårstræer, mens en mørkere grøn farve vil give træet et skær af sommer. 

Du kan købe stempelpuder i flere farver HER

Det er en god ide at medbringe vådservietter, som man kan tørre overskydende farve af i, når man sætter fingeraftryk på træet. En våd klud kan også gøre det. 

Du kan eventuelt bede gæsterne om at skrive deres navn på deres fingeraftryk med en tynd tusch. Blækket tørre med det samme, så der er ingen ventetid. 

Personlig tekst under træet

Du kan gratis tilføje en personlig tekst, som printes neden under fingeraftryktræet.  Du udfylder tekstfelterne i toppen af siden. Tryk på gem, når du har indtastet din tekst. 

Tjek gerne din tekst en ekstra gang. Jeg kopiere teksten direkte fra tekstfeltet. 

Du er meget velkommen til at skrive til mig på mia@illumia.dk eller på facebook, hvis du har nogle spørgsmål eller specielle ønsker. 

Anbefalet størrelse af træet

Jeg anbefaler følgende størrelse fingeraftryktræ, i forhold til antallet af gæster, for at få det smukkeste resultat:

A4: 30 til 50 gæster
A3: 50 til over 100 gæster  

Papir og blæk i bedste kvalitet

Papiret er tykt og lækkert ægte kunstpapir med inkjet coating fra Hahnemühle, Albrecht Dürer (210 g/m2). Papiret er 50 % bomuld og 50 % α-cellulose. Det er hvidt, og har en flot struktur som akvarelpapir med en mat overflade. 

Blækket er falme/lysbestandigt i 108 år. 

Fragt og emballage

Der er fri fragt med GLS til pakkeshop. Jeg sender i paprør lavet af miljørigtigt genbugsmateriale.

Produkttilpasning

Husk at trykke på GEM, når du har skrevet din personlige tekst.

Tekst

loader

* Obligatorisk felt