Indkøbskurv Kurv 0 Vare Varer (tom)

Ingen varer

Fastlægges senere Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling

Fingeraftryktræ med skovens dyr

300,00 kr (Inkl. moms)

Nyt produkt

Fri fragt og personlig tekst på plakaten

Et fingeraftryktræ hvor alle gæsterne sætter deres fingeraftryk som et lille blad på træet. Et smukt minde, som alle gæsterne hjælper med at lave.

Skovens dyr har samlet sig om bøgetræet. Kærligheden i fingeraftrykplakaten er tydelig, og der er også gemt flere hjerter i bøgetræets krone. 

Træet fås også til barnedåb med et lille rålam Her

Flere detaljer

Mere information

Fingeraftryktræ med skovens dyr

Bøgetræet kommer uden sine blade. Bladene laves af fingeraftryk fra venner og familie, som vil være med til at skabe en anderledes gæstebog og et flot og personligt billede med fingeraftryk. Det er en meget unik og personlig gave til bryllup, sølvbryllup og andre fester.  

Hvordan laves fingeraftrykkene?

Festens gæster sætter en finger på en lille stempelpude, og sætter derefter deres fingeraftryk, hvor de har lyst til på fingeraftryktræet. Hvert fingeraftryk bliver en del af helheden, som et lille blad på bøgetræet. 

Du kan købe stempelpuder i flere farver HER

Husk at medbringe vådservietter eller en klud, til at fjerne overskydende farve fra fingerene. 

Du kan eventuelt bede gæsterne om at skrive deres navn på deres fingeraftryk med en tynd tusch. Det kan gøre gaven meget personlig, og så er det let at huske, hvem der var med til festen.

Personlig tekst på fingeraftryktræet

Du kan tilføje en personlig tekst, som printes nederest på fingeraftryktræet. Du finder tekstfeltet øverst på siden. Tryk på gem, når du har indtastet din tekst. 

Teksten bliver kopieret direkte fra tekstfelterne. Derfor er det en god ide at tjekke dem igennem en ekstra gang. Du kan se på din ordrebekræftelse om teksten er blevet gemt som den skal være.

Hvis du er i tvivl om noget, så skriv en mail til mig på: mia@illumia.dk eller ring på 20647118

Anbefalet størrelse af fingeraftryktræet

Størrelse A4: 15- 40 gæster

Størrelse A3: 30 til 150 gæster

Papir og blæk af bedste kvalitet

Papiret er tykt og lækkert ægte kunstpapir med inkjet coating fra Hahnemühle, Albrecht Dürer (210 g/m2). Papiret er 50 % bomuld og 50 % α-cellulose. Det er hvidt, og har en flot struktur som akvarelpapir med en mat overflade. 

Blækket er falme/lysbestandigt i 108 år. 

Emballage og forsendelse

Der er fri fragt med GLS til pakkeshop. Jeg sender i paprør lavet af miljørigtigt genbugsmateriale. Jeg går meget ind for genbrug, så jeg genbruger emballage, hvor det er muligt. 

Produkttilpasning

Husk at trykke på GEM, når du har skrevet din personlige tekst.

Tekst

loader

* Obligatorisk felt