Indkøbskurv Kurv 0 Vare Varer (tom)

Ingen varer

Fastlægges senere Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling

Træ med skovens dyr til barnedåb og bryllup

300,00 kr (Inkl. moms)

Nyt produkt

Fri fragt og personlig tekst på plakaten

Nu fås det elskede bøgetræ med skovens dyr også med et lille rålam.  Den lille familie af rådyr er sød til både barnedåb og bryllup. Alle festens gæster fylder træet ud med deres fingeraftryk, så I sammen laver et helt personligt minde og en dejlig gave fra den store dag. 

Der er gemt massere at hjerter i træets krone, hvis man kigger efter. 

Flere detaljer

Mere information

Træ til barnedåb og bryllup

Træet kommer uden sine blade. Bladene laves af fingeraftryk fra alle, som er med til festen. De mange forskellige fingeraftryk-blade giver hvert enkelt træ et unikt og personligt udseende. Det bliver til en gave, som er lavet af alle de mennesker I holder af, og som er med til festen. 

Træet er malet som et bøgetræ. Bøgetræets farver skifter med årstiderne, så er det en forårsfest vil de meget lysegrønne stempelpuder passe godt til træet. Om sommeren bliver bøgetræets blade mere grønne og i efteråret og vinteren får de flotte rødbrune farver som bronze eller kobber. 

Hvordan laves fingeraftrykkene?

Du skal bede alle festens gæster om at sætte en finger på en lille stempelpude. Derefter skal de sætte deres fingeraftryk som et lille blad på træet. De kan sætte det hvor de har lyst. En kort tale hvor du viser, hvordan det skal gøres, er gerne nok til at træet af sig selv bliver udfyldt i løbet af festen. Du kan lægge træet på et strategisk sted i lokalet, så folk nemt kommer forbi det, og husker at sætte deres aftryk. 

Du kan købe stempelpuder i flere farver HER

Husk at medbringe vådservietter eller en klud, til at fjerne overskydende farve fra fingerene. Farven er meget let at få af fingerne. 

Du kan eventuelt bede gæsterne om at skrive deres navn på deres fingeraftryk med en tynd tusch. Det kan gøre gaven meget personlig, og så er det let at huske, hvem der var med til festen.

Personlig tekst på fingeraftryktræet

Du kan tilføje en personlig tekst, som printes nederest på fingeraftryktræet i det hjerteformede felt ved rødderne. Du finder tekstfeltet øverst på siden. Tryk på gem, når du har indtastet din tekst. 

Teksten bliver kopieret direkte fra tekstfelterne. Derfor er det en god ide at tjekke den igennem en ekstra gang. Du kan se på din ordrebekræftelse om teksten er blevet gemt som den skal være.

Hvis du er i tvivl om noget, så skriv en mail til mig på: mia@illumia.dk eller ring på 20647118

Anbefalet størrelse af fingeraftryktræet

Størrelse A4: 15- 40 gæster

Størrelse A3: 30 til 150 gæster

Størrelse A2: 150 til 400 gæster

Papir og blæk af bedste kvalitet

Papiret er tykt og lækkert ægte kunstpapir med inkjet coating fra Hahnemühle, Albrecht Dürer (210 g/m2). Papiret er 50 % bomuld og 50 % α-cellulose. Det er hvidt, og har en flot struktur som akvarelpapir med en mat overflade. 

Blækket er falme/lysbestandigt i 108 år. 

Emballage og forsendelse

Der er fri fragt med GLS til pakkeshop og mulighed for at tilvælge forsendelse med omdeling for en lille merpris. Jeg sender i paprør lavet af miljørigtigt genbugsmateriale. Jeg går meget ind for genbrug, så jeg genbruger emballage, hvor det er muligt. 

Produkttilpasning

Husk at trykke på GEM, når du har skrevet din personlige tekst.

Tekst

loader

* Obligatorisk felt