Indkøbskurv Kurv 0 Vare Varer (tom)

Ingen varer

Fastlægges senere Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling

Festtræ - Et fingeraftryktræ til bryllup og fødselsdag

300,00 kr

Nyt produkt

Fri fragt

Fingeraftryktræ med farver og fest til fødselsdage eller bryllup. Festtræet lyser op med farverige fingeraftryk, der sidder som farvede lygter på træet. 

Tilføj en personlig tekst, som printes nederst på fingeraftryktræet, ved at skrive din tekst i tekstfeltet under fanebladet produkttilpasning.

Flere detaljer

Mere information

FINGERAFTRYKTRÆ MED ET FESTLIGT GRØNT TRÆ

Festtræet kommer uden sine lysende lygter. Lygterne er fingeraftryk fra venner og familie, som vil være med til at skabe et smukt billede og et helt unikt minde fra en festlig fødselsdag eller et bryllup. 

HVORDAN?

Fødselsdagsgæsterne eller bryllupsgæsterne sætter deres finger på en lille blækpude, og sætter derefter deres fingeraftryk, hvor de har lyst til på festtræet. Hvert fingeraftryk bliver en del af helheden, som en lysende lygte. 

Du kan købe blækpuder til fingeraftryktræet i flere farver HER

Det er en god ide at medbringe vådservietter, som man kan tørre overskydende farve af i. 

Du kan eventuelt få gæsterne til at skrive navn på deres fingeraftryk med en tynd tusch. Det gør det nemt at huske alle, som var med til festen. Blækket tørre med det samme, så der er ingen ventetid. 

PERSONLIG TEKST TIL FINGERAFTRYK TRÆET

Du kan gratis tilføje en personlig tekst, som printes nedenunder fingeraftryk træet, i tekstfeltet, som du finder under fanebladet produkttilpasning under billedet. Tryk på gem, når du har indtastet din tekst. Hvis du ikke ønsker en tekst på illustrationen, skal du bare lade tekstfeltet være tomt. 

Jeg kopiere teksten direkte fra tekstfeltet, så tjek gerne teksten en ekstra gang for stavefejl.  

Du er meget velkommen til at skrive til mig på mia@illumia.dk eller på facebook, hvis du har nogle spørgsmål eller specielle ønsker. 

ANBEFALET STØRRELSE

Jeg anbefaler følgende størrelser papir til festtræet, i forhold til antallet af gæster, for at få det smukkeste resultat:

A4: 20 til 35 gæster
A3: 20 til 50 gæster - flere hvis man er lidt kreativ, og selv tegner en ekstra ledning med en sort streg på træet. 

PAPIR OG BLÆK TIL FINGERAFTRYK TRÆET

Papiret er tykt og lækkert ægte kunstpapir med inkjet coating fra Hahnemühle, Albrecht Dürer (210 g/m2). Papiret er 50 % bomuld og 50 % α-cellulose. Det er hvidt, og har en flot struktur som akvarelpapir med en mat overflade. 

Blækket er falme/lysbestandigt i 108 år. 

FRAGT OG EMBALLAGE

Der er fri fragt med GLS til pakkeshop. Jeg sender i paprør lavet af miljørigtigt genbugsmateriale.

Produkttilpasning

Husk at trykke på GEM, når du har skrevet din personlige tekst.

Tekst

loader

* Obligatorisk felt