Indkøbskurv Kurv 0 Vare Varer (tom)

Ingen varer

Fastlægges senere Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling

Agerhønefamilie

225,00 kr (Inkl. moms)

Nyt produkt

Fri fragt
Akvarel kunstplakat af en lille agerhønefamilie. De holder sammen, og passer godt på hinanden i agerhønefamilien, hvor de to kyllinger hurtigt kan finde trykhed under mors vinger. Hvis du ser godt efter, er der skjult et idyllisk landskab med bondehuse og landbrug i akvarelmaleriet.

Kunstplakaten fås i størrelse A4 og A4

Flere detaljer

Mere information

AKVAREL KUNSTPLAKAT AF AGERHØNS

Agerhøns er stærkt knyttet til det dyrkede landskabs åbne vider. De bliver i deres yngleområde året rundt, og ses gerne i små flokke om vinteren. Jeg elsker at se dem i foråret, hvor hannen og hunnen hjælpes ad med at passe på kyllingerne, som i bedste Disney stil løber imellem far og mor. Det er så sødt. Agerhøns er monogame, hvilket vil sige at de bliver med den samme partner hele livet. Kyllingerne vokser meget hurtigt, men de bliver sammen med forældrene indtil de selv skal finde deres udkårne partner det næste forår.

Akvarellen af agerhønsene er med i serien om danske dyr. En hyldest til vores danske natur. 

Originalmaleriet af agerhønsene er malet med akvarel.

PAPIR OG BLÆK

Papiret er tykt og lækkert ægte kunstpapir med inkjet coating fra Hahnemühle, Albrecht Dürer (210 g/m2). Papiret er 50 % bomuld og 50 % α-cellulose. Det er hvidt, og har en flot struktur som akvarelpapir med en mat overflade. 

Blækket er falme/lysbestandigt i 108 år. 

FRAGT OG EMBALLAGE

Der er fri fragt med GLS til pakkeshop. Jeg sender i paprør lavet af miljørigtigt genbugsmateriale.