Indkøbskurv Kurv 0 Vare Varer (tom)

Ingen varer

Fastlægges senere Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling

Stjernetegnsplakat Tvillingerne

225,00 kr (Inkl. moms)

Nyt produkt

Fri Fragt!

Da kongesønnen Castor faldt i et slag, og hans tvilling halvguden Pollux bad Zeus om altid at være sammen med sin bror, levede de skiftesvis en dag i underverdenen og en dag i himlen/Olympen som morgen- og aftenstjernen, da de blev gjort til stjernebilledet tvillingerne.

Her er historien fortolket i akvarel, med massere af skjult symbolik. 

Flere detaljer

Mere information

Stjernetegnet Tvillingerne - Historien bag

Da kongesønnen Castor faldt i et slag, og hans tvilling halvguden Pollux bad Zeus om altid at være sammen med sin bror, levede de skiftesvis en dag i underverdenen og en dag i himlen/Olympen som morgen- og aftenstjernen, da de blev gjort til stjernebilledet tvillingerne.

Vandet er også et vigtigt element i historien om stjernetegnet. Tvillingerne er nemlig regnet for at være beskyttere af sejlere. Tvillingerne blev set som indbegrebet af ungdom og mandsmod og de viser sig gerne som sanktelmsild* eller som lysende stjerner for søfolk i nød.

*Sanktelmsild vil kun vise sig for sejlere i nød. Det er et specielt vejrfænomen som kan optræde under tordenvejr. Det viser sig som knitrende udladninger og lys omkring høje punkter som fx masten på et skib. 

Symbolik

Der er gemt en masse symbolik i maleriet af stjernetegnet tvillingerne. Tvillingerne er knyttet til farverne gul og grå, så jeg har ladet mig inspirere af morgen og aftensolens lange bløde gyldne farver. 
Det er også et luft tegn, så både himmel og vand skal være med. Vandet er til at skabe reflektionen, så der kan laves en lille smule forskel på de to tvillinger, som ifølge historien havde forskellige fædre. I maleriet kigger gudesønnen med en stjerne i panden, ned på reflektionen af sin tvillingebror, kongesønnen med en lille kongekrone i panden. Stjernen og kronen forbinder dem i deres stjernebillede, som er ''gemt'' inden i de to hjorte. 
Motivet med hjortene er valgt, fordi de fleste hjorte meget ofte føder tvillinger.

Alle stjernetegnene er knyttet til specielle planter, stjerner eller måner. Tvillingerne er knyttet til Merkur og derfor er planeten "gemt" i en af farveklatterne i maleriet. 

Personlig tekst under stjernetegnet tvillingerne

Hvis du ønsker en personlig tekst under tvillingerne, kan du tilføje den, ved at udfylde tekstfelterne øverst på siden. Tryk på gem, når du har indtastet din tekst.

Teksten bliver kopieret direkte over på plakaten, så tjek den gerne en ekstra gang. 

Hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til at skrive en mail til mia@illumia.dk, eller ringe på 20647118.

Papir og blæk i den bedste kvalitet

Stjernetegnsplakaten med tvillingerne bliver trykt på det bedste kunstpapir fra anerkendte Hahnemühle. Papiret er specielt designet, så det har tykkelsen og struktur ligesom akvarelpapir, samtidig med at det overholder alle industristandarderne til densitet, farvespektrum og billedeskarphed. Papiret er opkaldt efter Albrecht Dürer, som blandt andet var en fantastisk akvarelmaler. Papiret er 50 % bomuld og 50 % α-cellulose. (210 g/m2).

Blækket er falme/lysbestandigt i med garanti på 108 år. 

Forsendelse og emballage

Der er fri fragt med GLS til pakkeshop. Jeg sender i paprør lavet af miljørigtigt genbugsmateriale. Jeg går meget ind for genbrug af emballage, for at skåne vores miljø. Derfor kan nogle pakker se lidt sjove ud.

Produkttilpasning

Husk at trykke på GEM, når du har skrevet din personlige tekst.

Tekst

loader

* Obligatorisk felt