Indkøbskurv Kurv 0 Vare Varer (tom)

Ingen varer

Fastlægges senere Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling

Blåvinget pragtvandnymfe - akvarel kunstprint

225,00 kr (Inkl. moms)

Nyt produkt

Fri fragt
Der er noget magisk ved pragtvandnymfer. De ligner næsten små alfer fra en anden verden, når de flyver rundt over åer med godt og iltrigt vand. Pragtvandnymferne er ikke flinke til at sidde stille, men jeg fandt en godmodig en af slagsen, som lod mig tegne en hurtig skitse. Originalmaleriet blev malet ved Højris Mølle i Rebild Kommune.

Flere detaljer

Mere information

AKVAREL AF EN PRAGTVANDNYMFE

Der er noget fascinerende ved at sætte sig ud i naturen og male. Originalmaleriet til kunstprintet af pragtvandnymfen blev malet en dejlig dag i maj, hvor luften var fyldt med blåvinget- og blåbåndet pragtvandnymfer. Jeg satte mig ved en å ved Højris Mølle, hvor jeg fandt et eksemplar, som lige var kravlet på land. Den var ved at gøre sig klar til sit nye flyvende liv, hvor dens vinger bliver fyldt med blod. De lever det meste af deres liv som nymfer under vandet. 

PAPIR OG BLÆK

Papiret er tykt og lækkert ægte kunstpapir med inkjet coating fra Hahnemühle, Albrecht Dürer (210 g/m2). Papiret er 50 % bomuld og 50 % α-cellulose. Det er hvidt, og har en flot struktur som akvarelpapir med en mat overflade. 

Blækket er falme/lysbestandigt i 108 år. 

FRAGT OG EMBALLAGE

Der er fri fragt med GLS til pakkeshop. Jeg sender for det meste i paprør lavet af miljørigtigt genbugsmateriale. Jeg genbruger emballage, for at skåne vores natur.