Indkøbskurv Kurv 0 Vare Varer (tom)

Ingen varer

Fastlægges senere Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling

En del af flokken akvarel kunsttryk

225,00 kr (Inkl. moms)

Nyt produkt

Fri fragt

Stoltheden der rammer, når familien får et nyt medlem. En helt speciel stolthed, som er større end trætheden. Man kan næsten fornemme kærligheden og stoltheden emme ud fra kunsttrykket af den lille ulvefamilie. 
Hvis du kigger efter, vil du også finde resten af ulveflokken i akvarelmaleriet. 

Flere detaljer

Mere information

Akvarel kunsttryk af ulveflokken

Efter knap 200 års fravær, har ulven igen indtaget førstepladsen fra grævlingen, som Danmarks største landlevende rovdyr. 

Ulvene i akvarellen har titlen En del af flokken. De er med i serien om vores danske dyr. Serien er lavet som en hyldest til vores spændende danske natur. De mange farver og lag i akvarellen giver en spændende dybde og mulighed for at gå på opdagelse efter flere motiver i maleriet, og passer ind i alle hjem, hvor der bor naturelskere. Ulvenes lille familie giver en fornemmelse af kærlighed, stolthed og sammenhold som emmer ud fra kunstprintet. 

Originalmaleriet er malet med mange lag akvarel.

Alle kunstprint bliver signeret nederst på forsiden.

Papir og blæk til kvalitets kunstprint

Papiret er tykt og lækkert ægte kunstpapir med inkjet coating fra Hahnemühle, Albrecht Dürer (210 g/m2). Papiret er 50 % bomuld og 50 % α-cellulose. Det er hvidt, og har en flot struktur som akvarelpapir med en mat overflade. Kvaliteten på papiret gør at hvert eneste kunsttryk fremstår lige så flot som originalmaleriet.

Blækket er falme/lysbestandigt i 108 år. 

Fragt og emballage

Der er fri fragt til GLS pakkeshop. Fragt med levering til døren kan tilvælges. Jeg sender i paprør lavet af miljørigtigt genbugsmateriale.