Indkøbskurv Kurv 0 Vare Varer (tom)

Ingen varer

Fastlægges senere Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling

Vær Fræk, lille polarræv

150,00 kr (Inkl. moms)

Nyt produkt

Fri fragt

Plakat til børneværelset, som fås til både piger og drenge. Nogle gange skal man være lidt fræk. Den lille polarræv leger og udforsker verden, fra et sikkert fundament, bag fars eller mors hale. Verden er spændende.

Man skal være lidt fræk, for at prøve sine grænser af. Alle dyrebørnene fra Grønland har små børnecitater, og den lille polarræv er fræk. 

Flere detaljer

Mere information

AKVARELPLAKAT MED EN POLARRÆV TIL BØRNEVÆRELSET

Akvarelplakaterne med søde dyrebørn fra Grønland har børnecitater og gode værdier med til børnene. Den lille polarræv er fræk, når den skal på opdagelse i verden. Plakaterne giver en dejlig stemning og en hyggelig ro på børneværelset, og de er gode som gaver til barnedåb eller børnefødselsdag. 

PAPIR OG BLÆK TIL AKVAREL PLAKATEN TIL BØRN

Papiret er miljørigtigt med FSC-Certificering. FSC-mærket findes kun på produkter af træ og papir, som du kan købe med god samvittighed. Det sikre at skoven dyrkes, så plante og dyreliv beskyttes. Det sikre også, at de mennesker som arbejder i skoven får uddannelse, sikkerhedsudstyr og fair løn. 

Papiret er tykt og lækkert ægte kunstpapir med inkjet coating fra Tecco (180 g/m2). Papiret er hvidt med en mat overflade. 

Blækket er falme/lysbestandigt i 108 år. 

FRAGT OG EMBALLAGE

Der er fri fragt med GLS til pakkeshop. Jeg sender i paprør lavet af miljørigtigt genbugsmateriale.