Indkøbskurv Kurv 0 Vare Varer (tom)

Ingen varer

Fastlægges senere Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling

Aurora bogstavdyr med A

175,00 kr (Inkl. moms)

Nyt produkt

Fri fragt

Gør børneværelset personligt med de sødeste billeder. Bogstavdyrene er populære som gaver til nybagte forældre, fødselsdage eller barnedåb. 

Aurora er en af mine ynglings sommerfugle. Den er en rigtig forårsbebuder i april, hvor hannen let fanger øjet med sine flotte orange pletter. Det varmer helt ind i hjertet, når jeg ser de første sommerfugle efter vinteren. 

Flere detaljer

Mere information

AURORA BOGSTAVDYR

Aurora er en ægte forårsbebuder, men den flyver helt frem til Sankthans, og er særlig talrig i maj, når mælkebøtterne blomstre. Navnet Aurora kommer af det latinske aurum som betyder guld og i den romerske mytologi var det også navnet på morgenrødens gudinde.

Bogstavdyrene er alle arter, som kan opleves i den danske natur. 

Originalmaleriet er malet med akvarel.

Alle kunstplakater er signeret på forsiden.

PAPIR OG BLÆK TIL BOGSTAVDYR

Papiret er tykt og lækkert ægte kunstpapir med inkjet coating fra Hahnemühle, Albrecht Dürer (210 g/m2). Papiret er 50 % bomuld og 50 % α-cellulose. Det er hvidt, og har en flot struktur som akvarelpapir med en mat overflade. 

Blækket er falme/lysbestandigt i 108 år. 

FRAGT OG EMBALLAGE

Der er fri fragt med GLS til pakkeshop og mulighed for at vælge GLS med omdeling, så pakken bliver leveret ved døren. Jeg sender i paprør lavet af miljørigtigt genbugsmateriale.