Indkøbskurv Kurv 0 Vare Varer (tom)

Ingen varer

Fastlægges senere Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling

Bæverunge bogstavdyr

175,00 kr (Inkl. moms)

Nyt produkt

Fri fragt

Gør børneværelset personligt med de sødeste billeder. Bogstavdyrene er populære som gaver til nybagte forældre, fødselsdage eller barnedåb. 

Bævere får normalt 1-3 unger og højest 6 unger i et kuld. De små unger kommer først ud fra bæverboet, når de er omkring to måneder gamle. Og de er noget så søde. 

Flere detaljer

Mere information

BÆVERE

Alle bogstavdyrene er arter, som kan mødes i den danske natur. 

Hvis du vil være heldig at se en bæver, så kan de opleves i Klosterheden i Vestjylland og i Nordsjælland, blandt andet ved Dronningholm Mose og Arresø, hvor der blev udsat 14 bævere i 2009 og 2010. Efter at have været uddød i Danmark i mere end 1000 år, blev bæveren udsat i Flynder Å-systemet ved Klosterheden i 1999. Jeg har selv besøgt dem ved Klosterheden. Jeg fik ikke set en bæver, men området er fantastisk og bestemt et besøg værd. 

Originalmaleriet er malet med akvarel.

Alle kunstplakater er signeret på forsiden.

PAPIR OG BLÆK TIL BOGSTAVDYR

Papiret er tykt og lækkert ægte kunstpapir med inkjet coating fra Hahnemühle, Albrecht Dürer (210 g/m2). Papiret er 50 % bomuld og 50 % α-cellulose. Det er hvidt, og har en flot struktur som akvarelpapir med en mat overflade. 

Blækket er falme/lysbestandigt i 108 år. 

FRAGT OG EMBALLAGE

Der er fri fragt med GLS til pakkeshop og mulighed for at vælge GLS med omdeling, så pakken bliver leveret ved døren. Jeg sender i paprør lavet af miljørigtigt genbugsmateriale.