Indkøbskurv Kurv 0 Vare Varer (tom)

Ingen varer

Fastlægges senere Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling

Harekilling bogstavdyr

175,00 kr (Inkl. moms)

Nyt produkt

Fri fragt

Gør børneværelset personligt. Bogstavdyrene er populære som gaver til nybagte forældre, fødselsdage eller barnedåb. 

De første små harekillinger bliver født allerede i februar. De er nogle små seje størrelser. De bliver født på en græsmark, og nogle gange på den bare jord. Her efterlader haremor dem alene, og hun kommer kun hen til dem én gang i døgnet for at give dem mad.  

Flere detaljer

Mere information

HARE

Haremor er ikke en hønemor. Hun ser kun sine unger et par minutter i døgnet, hvor ungerne får lov til at drikke mælk. Heldigvis er harekillingernes maver meget store, så de får mad nok, selvom de først ser deres mor igen næste dag. Grunden til at haremor holder sig væk fra sine unger, er for at beskytte dem. Rovdyr kan nemlig finde på at følge efter hende, og på den måde finde de små unger. 

Bogstavdyrene er alle arter, som kan opleves i den danske natur. 

Originalmaleriet er malet med akvarel.

Alle kunstplakater er signeret på forsiden.

PAPIR OG BLÆK TIL BOGSTAVDYR

Papiret er tykt og lækkert ægte kunstpapir med inkjet coating fra Hahnemühle, Albrecht Dürer (210 g/m2). Papiret er 50 % bomuld og 50 % α-cellulose. Det er hvidt, og har en flot struktur som akvarelpapir med en mat overflade. 

Blækket er falme/lysbestandigt i 108 år. 

FRAGT OG EMBALLAGE

Der er fri fragt med GLS til pakkeshop og mulighed for at vælge GLS med omdeling, så pakken bliver leveret ved døren. Jeg sender i paprør lavet af miljørigtigt genbugsmateriale.