Indkøbskurv Kurv 0 Vare Varer (tom)

Ingen varer

Fastlægges senere Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling

Stjernetegnet Vædderen

225,00 kr (Inkl. moms)

Nyt produkt

Fri fragt og personlig tekst

Viljestærk, modig, energisk og med en utrolig gennemslagskraft. Sådan beskrives både stjernetegnet og dyrerigets væddere. Historien om stjernetegnet er, at det er vædderen fra myten om Jason og det gyldne skind. Derfor er der malet detaljer med guldmaling. 


Væddere er født i perioden 21. marts til 19. april.

Flere detaljer

Mere information

Stjernetegnet Vædderen

Historien om stjernetegnet er, at det er vædderen fra den græske myte om Jason og det gyldne skind. Jason skulle hente vædderen for at sone på en forbandelse, så han kunne genvinde sin retmæssige plads som konge. Han rejste næsten til verdens ende, hvor han fandt vædderens gyldne skind. 
Vædderen var oprindeligt en gave, fra guden Hermes, til en kvinde, som ønskede at rede sine to børn fra forfølgelse. Hun satte børnene på vædderen, som fløj dem over havet. Vædderen blev derefter ofret til guderne, som satte den op på himlen som tak. Inden den blev ofret havde den tabt sit skind, som Jason senere fandt. 

Fåret er et af de første dyr, som mennesket domesticerede. Man regner med at de første tamme får opstod for 9-11.000 år siden i Mellemøsten. De oprindelige vilde får har sandsynligvis lignet det vilde får Muflon. De lever normalt i bjergrige egne, men de kan også ses enkelte steder i Danmark, hvor de er indført til jagtformål på et par små øer. I samme ånd som maleriet af uroksen, har jeg derfor valgt at give mit bud på, hvordan den helt oprindelige vædder kan have set ud.

Symbolik

Der er gemt en masse symbolik i maleriet af stjernetegnet. Vædderen er et ildtegn. Det passer perfekt med historien om, hvordan guderne satte vædderen op på himlen som tak, i historien om Jason og det gyldne skind. Derfor har jeg malet vædderen med en flammende gylden pels. Der er som altid gemt lidt ekstra symbolik i maleriet. Planeten Mars som hører til stjernetegnet har blandt andet sneget sig med.

Stjernetegnet knytter sig til farverne rød og orange. Det passer jo fint med historien om en gylden vædder. 

Personlig tekst under vægten

Du kan gratis tilføje en personlig tekst, som printes neden under stjernetegnet. Det er kun hvis du ønsker det. Skriv din personlige tekst i tekstboksen øverst på siden. Tryk på gem, når du har indtastet din tekst.

Teksten bliver kopieret direkte fra tekstfelterne, så tjek den gerne igennem en ekstra gang. Du vil også kunne se teksten, når du gennemgår bestillingen inden betaling. 

Hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til at skrive en mail til mia@illumia.dk, eller ringe på 20647118.

Papir og blæk i højeste kvalitet

Stjernetegnsplakaten med vædderen bliver trykt på det bedste kunstpapir fra anerkendte Hahnemühle. Papiret er specielt designet, så det har tykkelsen og struktur ligesom akvarelpapir, samtidig med at det overholder alle industristandarderne til densitet, farvespektrum og billedeskarphed. Papiret er opkaldt efter Albrecht Dürer, som blandt andet var en fantastisk akvarelmaler. Papiret er 50 % bomuld og 50 % α-cellulose. (210 g/m2).

Blækket er falme/lysbestandigt i med garanti på 108 år. 

Forsendelse og emballage

Der er fri fragt med GLS til pakkeshop. Jeg sender i paprør lavet af miljørigtigt genbugsmateriale. Jeg går meget ind for genbrug af emballage, for at skåne vores miljø. Derfor kan nogle pakker se lidt sjove ud.

Produkttilpasning

Husk at trykke på GEM, når du har skrevet din personlige tekst.

Tekst

loader

* Obligatorisk felt