Indkøbskurv Kurv 0 Vare Varer (tom)

Ingen varer

Fastlægges senere Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling

Stjernetegnsplakat Tyren

225,00 kr (Inkl. moms)

Nyt produkt

Fri fragt og personlig tekst

Robust og jordbunden. Her skal vi helt tilbage til rødderne. Det her er nemlig ikke bare en tyr, men stamfaderen til alle nulevende tyre. Stjernebilledet af Tyren er inspireret af uroksen.

Tyren er født i perioden 20. april til 20. maj.

Flere detaljer

Mere information

Stjernetegnet Tyren

Inspirationen til stjernetegnet er uroksen, som er stamformen til alle racer af tamkvæg. Den var muskuløs og meget større end de fleste racer af tamkvæg. Uroksen er uddød. Det sidste kendte eksempler blev jaget i Polen i 1627.
Uroksen levede i Danmark, hvor den var et vigtigt jagtbytte op igennem tiden. Det tidligste billede af mennesker i Danmark er ridset ind i en urokseknogle, som er ca. 10.000 år gammel. Derefter har der været urokser helt op til jernalderen for 2500 år siden.

Stjernebilledet Tyren hedder også Taurus. Taurus er meget passende også navnet på et stort projekt, som har til mål at lave en økologisk erstatning for uroksen. Det er målet at få Taurus-kvæget til at minde så meget om uroksen som muligt. Så hvis du gerne vil se en urokse, så prøv at google Taurus-kvæg

Symbolik

Der er gemt en masse symbolik i maleriet af stjernetegnet. Tyren er et jordtegn som er kendt for at være meget stabil og jordbunden. Derfor er inspirationen hentet der, hvor det hele startede - hos uroksen. Mange forskellige hulemalerier rundt omkring i verden viser uroksernes betydning for mennesker op igennem tiden. Derfor var det oplagt at male et hulemaleri af okserne i jordtegnet Tyren. 

De to ringe på tyrens horn er inspireret af Guldhornene, som blev fundet i den Slesvigske muld. De er fra en tid, hvor urokserne stadig græssede i Danmark. 

Der er knyttet forskellige farver til hvert stjernetegn. Tyren har blandt andet rød-orange som en af de stærke farver, så den farve spiller en central rolle i maleriet. 

Stjernetegnet Tyren og planeten Venus, som hører til stjernetegnet, er også med i maleriet.

Personlig tekst under vægten

Du kan gratis tilføje en personlig tekst, som printes neden under stjernetegnet. Skriv din personlige tekst i tekstboksen øverst på siden. Tryk på gem, når du har indtastet din tekst.

Husk at tjekke din tekst en ekstra gang. Den bliver kopieret direkte fra tekstfeltet.

Hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til at skrive en mail til mia@illumia.dk, eller ringe på 20647118.

Papir og blæk i højeste kvalitet

Stjernetegnsplakaten med vægten bliver trykt på det bedste kunstpapir fra anerkendte Hahnemühle. Papiret er specielt designet, så det har tykkelsen og struktur ligesom akvarelpapir, samtidig med at det overholder alle industristandarderne til densitet, farvespektrum og billedeskarphed. Papiret er opkaldt efter Albrecht Dürer, som blandt andet var en fantastisk akvarelmaler. Papiret er 50 % bomuld og 50 % α-cellulose. (210 g/m2).

Blækket er falme/lysbestandigt i med garanti på 108 år. 

Forsendelse og emballage

Der er fri fragt med GLS til pakkeshop. Jeg sender i paprør lavet af miljørigtigt genbugsmateriale. Jeg går meget ind for genbrug af emballage, for at skåne vores miljø. Derfor kan nogle pakker se lidt sjove ud.

Produkttilpasning

Husk at trykke på GEM, når du har skrevet din personlige tekst.

Tekst

loader

* Obligatorisk felt