Indkøbskurv Kurv 0 Vare Varer (tom)

Ingen varer

Fastlægges senere Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling

Stjernetegnsplakat Krebsen

225,00 kr (Inkl. moms)

Nyt produkt

Fri Fragt! 

Stjernetegnet Krebsen i dens rette element - vand. Her i form af vores hjemmehørende flodkrebs. De lever i større åer og flere søer rundt omkring i landet. Derfor er jeg kravlet ned til krebsene. Under overfladen. Det hele er gemt på undersiden af åkandeblade. 

Flere detaljer

Mere information

Stjernetegnsplakat med Krebsen

Det mest benyttede symbol til stjernetegnet på verdensplan er en krabbe. Men ikke i Danmark og flere andre steder. Vi oversætter stjernetegnet Cancer med krebs. Jeg har prøvet at dykke ned i, hvordan det kan være, at vi oversætter et latinsk ord så forskelligt. 
I dag er Cancer korrekt oversat til det videnskabelige latinske slægtsnavn for krabbe. Men det er af meget nyere dato end stjernetegnets oprindelse. Cancer er et oldgammelt ord af Indo-Europæisk oprindelse, og dengang beskrev ordet mange forskellige arter af skaldyr. I meget lang tid i historien betød ordet altså både krabbe og krebs. Det er derfor ikke til at sige, hvad det mest oprindelige dyr er. 
Jeg synes bare at vi skal holde fast i vores gode gamle krebs, så den har jeg malet. 

Symbolik

Der er gemt en masse symbolik i maleriet af stjernetegnet. Stjernetegnet Krebsen symbolisere begyndelsen på sommeren. Stjernetegnet er knyttet til månen, som også er gemt i maleriet. Begyndelsen på alle sæsoner er altid foranderlige, hvilket symboliseres i månens evige træk i tidevandet. Ligesom månen ændre tidevandet, ændre følelserne sig i personer født i stjernetegnet. De kan være hårdskallede udenpå, men har det blødeste indre.

Personlig tekst under stjernetegnsplakaten

Hvis du ønsker en personlig tekst under krebsen, kan du tilføje den, ved at udfylde tekstfelterne øverst på siden. Tryk på gem, når du har indtastet din tekst.

Teksten bliver kopieret direkte over på plakaten, så tjek den gerne en ekstra gang. 

Hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til at skrive en mail til mia@illumia.dk, eller ringe på 20647118.

Papir og blæk i den bedste kvalitet

Stjernetegnsplakaten med Krebsen bliver trykt på det bedste kunstpapir fra anerkendte Hahnemühle. Papiret er specielt designet, så det har tykkelsen og struktur ligesom akvarelpapir, samtidig med at det overholder alle industristandarderne til densitet, farvespektrum og billedeskarphed. Papiret er opkaldt efter Albrecht Dürer, som blandt andet var en fantastisk akvarelmaler. Papiret er 50 % bomuld og 50 % α-cellulose. (210 g/m2).

Blækket er falme/lysbestandigt i med garanti på 108 år. 

Forsendelse og emballage

Der er fri fragt med GLS til pakkeshop. Jeg sender i paprør lavet af miljørigtigt genbugsmateriale. Jeg går meget ind for genbrug af emballage, for at skåne vores miljø. Derfor kan nogle pakker se lidt sjove ud.

 

Produkttilpasning

Husk at trykke på GEM, når du har skrevet din personlige tekst.

Tekst

loader

* Obligatorisk felt