Indkøbskurv Kurv 0 Vare Varer (tom)

Ingen varer

Fastlægges senere Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling

Stjernetegnsplakat Løven

225,00 kr (Inkl. moms)

Nyt produkt

Fri fragt og personlig tekst

Løven hviler i sig selv, og har en vindende personlighed med charme og selvtillid. Det var nogle af de karaktertræk, jeg gerne ville have med i min fortolkning. Til stjernetegnet hører også, at løvens stjerne er solen, så den har jeg selvfølgelig malet. Jeg har ''gemt'' den som en solnedgang over savannen. 

Vægte er født i perioden 23. juli til 22. august.

Flere detaljer

Mere information

Stjernetegnet Løven

Løven er et stjernetegn, som hviler i sig selv. Kendetegn som går igen hos løven er selvsikker, beskyttende, autoritær, ansvarsfuld, gavmild og charmerende. Derfor har jeg valgt at løven ikke skal kigge direkte ud på beskueren. Øjenkontakt med en rigtig løve kan godt være lidt voldsomt i udtrykket, men det har stjernetegnet løven slet ikke behov for. Den hviler i sig selv.

Symbolik

Der er gemt en masse symbolik i maleriet af stjernetegnet. Stjernetegnet Løven er knyttet til gyldne farver som gul og orange. Det passer heldigvis perfekt, så derfor er maleriet holdt i de farver. 

Alle stjernetegnene er knyttet til specielle planter, stjerner eller måner. Løven er knyttet til solen, og derfor er solen "gemt" som en solnedgang over savannen i løvens manke. Længere oppe i himlen kommer stjerner og stjernetegnet til syne. Løven er et ild-tegn, og man kan næsten fornemme hvordan det gløder i manken. Hvis løven bliver sur, står manken i fuld flamme. 

Personlig tekst under løven

Hvis du ønsker en personlig tekst under løven, kan du tilføje den, ved at udfylde tekstfelterne øverst på siden. Tryk på gem, når du har indtastet din tekst.

Teksten bliver kopieret direkte over på plakaten, så tjek den gerne en ekstra gang. 

Hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til at skrive en mail til mia@illumia.dk, eller ringe på 20647118.

Papir og blæk i den bedste kvalitet

Stjernetegnsplakaten med Løven bliver trykt på det bedste kunstpapir fra anerkendte Hahnemühle. Papiret er specielt designet, så det har tykkelsen og struktur ligesom akvarelpapir, samtidig med at det overholder alle industristandarderne til densitet, farvespektrum og billedeskarphed. Papiret er opkaldt efter Albrecht Dürer, som blandt andet var en fantastisk akvarelmaler. Papiret er 50 % bomuld og 50 % α-cellulose. (210 g/m2).

Blækket er falme/lysbestandigt i med garanti på 108 år. 

Forsendelse og emballage

Der er fri fragt med GLS til pakkeshop. Jeg sender i paprør lavet af miljørigtigt genbugsmateriale. Jeg går meget ind for genbrug af emballage, for at skåne vores miljø. Derfor kan nogle pakker se lidt sjove ud.

Produkttilpasning

Husk at trykke på GEM, når du har skrevet din personlige tekst.

Tekst

loader

* Obligatorisk felt