Indkøbskurv Kurv 0 Vare Varer (tom)

Ingen varer

Fastlægges senere Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling

Stjernetegnsplakat Vægten

225,00 kr (Inkl. moms)

Nyt produkt

Fri fragt og personlig tekst

Vægten er det 7. stjernebillede i dyrekredsen, og som det eneste stjernetegn er vægten en ting. Jeg har tegnet og malet en anden fortolkning af vægten. Jeg ville gerne tilføre liv, charme og en masse symbolik til maleriet. Det kan du læse mere om længere nede. 

Vægte er født i perioden 23. september til 22. oktober

Flere detaljer

Mere information

Stjernetegnet Vægten

Jeg finder min inspiration i naturen, og det gælder også for maleriet af vægten. Det første jeg tænkte på var hjorte. Deres store gevirer må være en kraftpræstation at bære rundt på. Hos vores store kronhjorte kan et gevir veje op til 10 kg. Det svare til det halve af skelettes vægt. Det er imponerende. Her har jeg valgt at male en dåhjort, fordi deres smukke pladeformede gevir er de perfekte vægtstænger til at bære de to vægtskåle.

Der er gemt meget symbolik i maleriet. De farver som knytter sig til vægten er blandt andet blå og grøn, som er brugt alle steder hvor der er skygger. Der er i det hele taget leget med skygger og vægtens samspil mellem lys og mørke. Stjernekonstellationen og planeten Venus, har også sneget sig med. 

Personlig tekst under vægten

Du kan gratis tilføje en personlig tekst, som printes neden under stjernetegnet. Skriv din personlige tekst i tekstboksen øverst på siden. Tryk på gem, når du har indtastet din tekst.

Husk at tjekke din tekst en ekstra gang. Den bliver kopieret direkte fra tekstfeltet.

Hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til at skrive en mail til mia@illumia.dk, eller ringe på 20647118.

Papir og blæk i højeste kvalitet

Stjernetegnsplakaten med vægten bliver trykt på det bedste kunstpapir fra anerkendte Hahnemühle. Papiret er specielt designet, så det har tykkelsen og struktur ligesom akvarelpapir, samtidig med at det overholder alle industristandarderne til densitet, farvespektrum og billedeskarphed. Papiret er opkaldt efter Albrecht Dürer, som blandt andet var en fantastisk akvarelmaler. Papiret er 50 % bomuld og 50 % α-cellulose. (210 g/m2).

Blækket er falme/lysbestandigt i med garanti på 108 år. 

Forsendelse og emballage

Der er fri fragt med GLS til pakkeshop. Jeg sender i paprør lavet af miljørigtigt genbugsmateriale. Jeg går meget ind for genbrug af emballage, for at skåne vores miljø. Derfor kan nogle pakker se lidt sjove ud.

Produkttilpasning

Husk at trykke på GEM, når du har skrevet din personlige tekst.

Tekst

loader

* Obligatorisk felt