Indkøbskurv Kurv 0 Vare Varer (tom)

Ingen varer

Fastlægges senere Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling

Stjernetegnsplakat Skorpionen

225,00 kr (Inkl. moms)

Nyt produkt

Fri fragt 

Stjernetegnsplakaten af skorpionen er inspireret af skorpioners helt fantastiske tilpasningsevne. Dyrene har næsten ikke ændret sig, siden de blev skyllet i land for 430 millioner år siden! Derfor er skorpionen malet som et fossil. Det passer godt med stjernetegnets karakteristika, som blandt andet er vedholdende og stædig. En skorpion ændre sig aldrig, for hvorfor skulle den dog det? 

Flere detaljer

Mere information

Stjernetegnet Skorpionen

Som stjernetegn er skorpionen blandt andet kendt for at have en stærk udstråling, være lidenskabelig, passioneret, vedholdende og stædig. Det er stærke træk, som heldigvis er let at genkende i dyret skorpionen. 

Skorpioner er fascinerende dyr med en fantastisk yngelpleje, en smuk parringsdans, og så er de stærkt selvlysende blå/blågrønne i det rigtige UV lys. Men det mest fascinerende ved skorpioner er, at de er så godt tilpasset (vedholdende og stædig om man vil) at de så godt som ikke har forandret sig siden de blev skyllet i land. For 430 millioner år siden! Til sammenligning har vi moderne mennesker kun tøffet rundt på kloden i ca. 200.000 måske 300.000 år. Det er sejt. Derfor er skorpionen vist som en forstening. 

Stjernetegnets element er vand. Det synes jeg var lidt sjovt, indtil jeg kom i tanke om skorpionernes helt fantastiske historie. Hvis I kigger efter, er skorpionen ikke den eneste forstening på maleriet. Den har fået selskab af havskorpioner. De var vidt udbredte i lave havområder før landjorden blev beboelig for liv. Man regner med at skorpionerne stammer fra dem. Skorpionerne er altså nogle af de første dyr til at indtage landjorden. Dengang var der kun mosser, og de aller første bregner, som så småt var begyndt at trives langs floder og vandløb. Pludselig giver stjernetegnets vandelement en ny mening, når man tænker på at dyrene næsten ikke har ændret sig siden de boede i havet.

Stjernetegnet skorpionen har hele to planeter tilknyttet; Mars og Pluto. De er malet med i maleriet, forklædt som malingdryp. Skorpionen er også knyttet til farven rød, så der er en rød undertone, som går igennem hele maleriet. 

Personlig tekst under skorpionen

Hvis du ønsker en personlig tekst under skorpionen, kan du tilføje den, ved at udfylde tekstfelterne øverst på siden. Tryk på gem, når du har indtastet din tekst.

Teksten bliver kopieret direkte over på plakaten, så tjek den gerne en ekstra gang. 

Hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til at skrive en mail til mia@illumia.dk, eller ringe på 20647118.

Papir og blæk i højeste kvalitet

Stjernetegnsplakaten med skorpionen bliver trykt på ægte kunstpapir af den højeste kvalitet fra anerkendte Hahnemühle. Papiret er specielt designet, så det har tykkelsen og struktur ligesom akvarelpapir, samtidig med at det overholder alle industristandarderne til densitet, farvespektrum og billedeskarphed. Papiret er opkaldt efter Albrecht Dürer, som blandt andet var en fantastisk akvarelmaler. Papiret er 50 % bomuld og 50 % α-cellulose. (210 g/m2). Det betyder at kunstprintet ligner originalen.

Blækket er falme/lysbestandigt i med garanti på 108 år. 

Forsendelse og emballage

Der er fri fragt med GLS til pakkeshop. Jeg sender i paprør lavet af miljørigtigt genbugsmateriale. Jeg går meget ind for genbrug af emballage, for at skåne vores miljø. Derfor kan nogle pakker se lidt sjove ud.

Produkttilpasning

Husk at trykke på GEM, når du har skrevet din personlige tekst.

Tekst

loader

* Obligatorisk felt