Indkøbskurv Kurv 0 Vare Varer (tom)

Ingen varer

Fastlægges senere Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling

Stjernetegnsplakat Skytten

225,00 kr (Inkl. moms)

Nyt produkt

Fri fragt og personlig tekst

Skytten er illustreret i form af en falk. De smukke rovfugle har historisk været brugt til jagt, på grund af deres helt fantastisk skarpe syn. Skytten har himlen under sine vinger. Den står for værdier som frihed, optimisme, bevægelighed, intilligens og spontanitet. 

Skytten er født i perioden 22. november til 21. oktober

Flere detaljer

Mere information

Stjernetegnet Skytten

Min ide er at illustrere Skytten i form af en falk, istedet for den almindelige kentaur. Kentauren er et fabeldyr fra den græske mytologi. De var ikke kendt som specielt rare væsner, og stjernetegnet blev givet som gave til den eneste flinke af slagsen.

Falke har historisk været brugt til jagt af overklassen. De er nogle helt eminente jægere, blandt andet på grund af deres synssans, som er meget bedre end vores. De har omkring ti gange så mange synsceller som os, og de kan spotte et lille bytte på flere kilometers afstand. Hvilken bueskytte ville ikke ønske den slags evner? Det er estimeret, at en ørn i 1 km højde, har et skarpt og detaljeret overblik over et areal på 3,5 x3,5 km uden at skulle dreje hovedet. 
Derfor er rovfuglen udvalgt til at symbolisere stjernetegnet Skytten.

Symbolik

Der er gemt en masse symbolik i maleriet af stjernetegnet. Skytten er knyttet til farver som blå, lilla og gul, og derfor har jeg leget med farvespillet mellem de lyse og mørke farvekontraster i de farver.  

Man kan næsten fornemme flammer i vinden, som suser forbi falken. Skytten er nemlig et ildtegn. Hvis man ser efter, kan man også finde Skyttens planet Venus og selvfølgelig stjernebilledet Skytten i maleriet. 

Personlig tekst under vægten

Hvis du ønsker en personlig tekst under stjernetegnet, kan du tilføje den, ved at udfylde tekstfelterne øverst på siden. Tryk på gem, når du har indtastet din tekst.

Teksten bliver kopieret direkte over på plakaten. 

Hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til at skrive en mail til mia@illumia.dk, eller ringe på 20647118.

Papir og blæk i den bedste kvalitet

Stjernetegnsplakaten med Skytten bliver trykt på det bedste kunstpapir fra anerkendte Hahnemühle. Papiret er specielt designet, så det har tykkelsen og struktur ligesom akvarelpapir, samtidig med at det overholder alle industristandarderne til densitet, farvespektrum og billedeskarphed. Papiret er opkaldt efter Albrecht Dürer, som blandt andet var en fantastisk akvarelmaler. Papiret er 50 % bomuld og 50 % α-cellulose. (210 g/m2).

Blækket er falme/lysbestandigt i med garanti på 108 år. 

Forsendelse og emballage

Der er fri fragt med GLS til pakkeshop. Jeg sender i paprør lavet af miljørigtigt genbugsmateriale. Jeg går meget ind for genbrug af emballage, for at skåne vores miljø. Derfor kan nogle pakker se lidt sjove ud.

Produkttilpasning

Husk at trykke på GEM, når du har skrevet din personlige tekst.

Tekst

loader

* Obligatorisk felt