Indkøbskurv Kurv 0 Vare Varer (tom)

Ingen varer

Fastlægges senere Forsendelse
0,00 kr I alt

Til betaling

Stjernetegnsplakat Stenbukken

225,00 kr (Inkl. moms)

Nyt produkt

Fri fragt og personlig tekst

Stjernebilledet er fyldt med symbolik som omhandler stjernetegnet stenbukken. Alt fra farvevalg til de mange skjulte billeder, som er gemt i maleriet. Det er bare at gå på opdagelse. 

Dyrekredsen og dets 12 stjernebilleder fik sine navne for mange tusinde år siden, mere præcist 2000 f.v.t.

Stenbukke er født i perioden 22. december til 19. januar

Flere detaljer

Mere information

Stjernetegnet Stenbukken

Stenbukken er mit eget stjernetegn, og det første af stjernetegnene jeg malede. Jeg har gemt en del forskellig symbolik i maleriet, men det må I selv lede efter. Jeg vil nemlig hellere fortælle om dyret bag tegnet.

Der er flere nulevende arter af stenbukke. Deres populære navn er slet ikke stenbuk, men derimod Ibix. Den jeg har malet er en alpestenbuk (Capra Ibex). Vi skal ikke længere væk end de europæiske alper, for at møde dem i naturen. Til gengæld skal man højt op. Stenbukkene lever nemlig over trægrænsen og på kanten af snegrænsen i meget stenede og stejle områder.
Stenbukken jeg har malet er en buk. Hunnerne har også horn, men de er ikke nær så store og kraftige som hannernes. Der er meget sociale dyr, som lever i kønsopdelte flokke det meste af året. De ses kun sammen i januar, hvor der er brunsttid. Det er i samme periode (22. december til 19. januar) at os med stenbukken som stjernetegn bliver født 

Personlig tekst under stenbukken

Du kan gratis tilføje en personlig tekst, som printes neden under stjernetegnet. Skriv din personlige tekst i tekstboksen øverst på siden. Tryk på gem, når du har indtastet din tekst.

Husk at tjekke din tekst en ekstra gang. Jeg kopiere teksten direkte fra tekstfeltet.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en mail til mia@illumia.dk eller ring på 20647118

Papir og blæk i højeste kvalitet

Stjernetegnsplakaten med stenbukken bliver trykt på det bedste kunstpapir fra anerkendte Hahnemühle. Papiret er specielt designet, så det har tykkelsen og struktur ligesom akvarelpapir, samtidig med at det overholder alle industristandarderne til densitet, farvespektrum og billedeskarphed. Papiret er opkaldt efter Albrecht Dürer, som blandt andet var en fantastisk akvarelmaler. Papiret er 50 % bomuld og 50 % α-cellulose. (210 g/m2).

Blækket er falme/lysbestandigt i med garanti på 108 år. 

Forsendelse og emballage

Der er fri fragt med GLS til pakkeshop. Jeg sender i paprør lavet af miljørigtigt genbugsmateriale. Jeg går meget ind for genbrug af emballage, for at skåne vores miljø. Derfor kan nogle pakker se lidt sjove ud.

Produkttilpasning

Husk at trykke på GEM, når du har skrevet din personlige tekst.

Tekst

loader

* Obligatorisk felt